Winsløw udvider med et samlet team på 9, heraf 3 partnere fra Gangsted. Ambitionen er at skabe et juridisk power house for fast ejendom. Dette betøder, at Gangsted Advokatfirma ophører som selvstændig virksomhed.

Udvidelsen af Winsløw sker med virkning fra 1. april 2024.

Over de seneste måneder har dialogen været så god og positiv mellem Winsløw og 3 partnere fra Gangsted, at partnerne er blevet enige om, at et samlet team på 9 flytter fra Gangsted til Winsløw. I dag offentliggøres og markeres den forestående sammenlægning med de i alt cirka 40 medarbejdere.

Og der er god grund til at markere dagen, udtaler managing partner i Winsløw, Claudia S. Mathiasen: ”Det er et ”match made in heaven”. Medarbejderne i Gangsted og Winsløw har samme høje faglige niveau, mange års erfaring og et dybdegående kendskab til ejendomsbranchen. Efter sammenlægningen bliver vi et af de største og førende advokatfirmaer i Danmark med speciale i rådgivning om fast ejendom. Vi vil kunne tilbyde flere specialister i fast ejendom, end der er i en del af full service advokatfirmaernes fast ejendom-afdelinger. Vi forventer, at det vil betyde en acceleration i vores udvikling.”

Claudia S. Mathiasen fortsætter: ”I vores dialoger har vi set et klart forretningsmæssigt match og kan se en række synergier i de sager, som vores kunder betror os. Derudover har vi brugt tid på at foretage en grundig gensidig ”kultur due diligence”. Det har overbevist os om, at virksomhedskulturerne i Gangsted og Winsløw passer godt sammen, og at vores fælles værdigrundlag vil bidrage til at skabe nye muligheder både for medarbejdere og kunder.”

Partner Mads Roikjer fra Gangsted ser også store muligheder i den strategiske beslutning: ”Det er ingen hemmelighed, at vi blandt partnerne i Gangsted har haft forskellige ambitioner, og det har medført, at partnerkredsen har valgt at søge nye udfordringer. Frederik Bue Johnsen, Søren Sloth og jeg har som partnere i Gangsted ønsket at forfølge drømmen om at skabe et større juridisk power house inden for fast ejendom, og det har vi alle forudsætninger for at realisere sammen med Winsløw.”

Og netop visionen om den stærke faglighed har været en central drivkraft, uddyber Claudia S. Mathiasen: ”Udvidelsen af Winsløw med et succesfuldt team ledet af de tre partnere fra Gangsted, som er respekterede og meget erfarne profiler i ejendomsbranchen, betyder, at vi forener de solide kompetencer, som er opbygget i de to specialistfirmaer, og derved opnår vi et endnu mere robust fundament for at kunne levere juridisk rådgivning inden for alle aspekter, som har med fast ejendom at gøre.”


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS