VUC Syds uddannelsesbygninger i Aabenraa og Tønder der samlet udgør 8.509 kvm, kommer nu på markedet med Nordicals som mægler. De topmoderne ejendomme kan enten erhverves hver for sig eller samlet for 75 millioner kr.

”Det er store, spændende og topmoderne ejendomme, og vi ser meget frem til at løse salgsopgaven for VUC Syd. Jeg kan sagtens forestille mig, at begge ejendomme kan bruges til statslige arbejdspladser eller som domicilejendom for en større erhvervsvirksomhed,” siger Hans Peter Poulsen, der er partner og erhvervsmægler hos Nordicals Sønderjylland.

På Lavgade 30 centralt i Aabenraa ligger det største uddannelsescenter med et etageareal på 5.913 kvm fordelt på 3 etager. Ejendommen er karakteriseret ved sin moderne arkitektur og en opbygning og indretning, der er designet med henblik på at skabe et inspirerende læringsmiljø. Det skriver Nordicals i en pressemeddelelse.

Den er ombygget og renoveret i 2016-17 og ligger i hjertet af Aabenraa med nærhed til gågade, station og byens øvrige uddannelsessteder. Lavgade 30 er sat til salg for 56 millioner kr.

Den anden uddannelsesbygning, VUC Syd ønsker at afhænde, er Martin Hammerichsvej 2 i Tønder. Her er der også tale om både en attraktiv og velholdt ejendom. Martin Hammerichsvej 2 er opført i 2016 og har et etageareal på 2.596 kvm fordelt på 2 etager. Ejendommen i Campus Tønder-området i den nordlige del af Tønder har en af byens bedste placeringer med blot 5 minutters gang til Tønder Nord Station, ligesom
det er let for både studerende og medarbejdere at komme hertil. VUC Syd-bygningen i Tønder er sat til salg for 19 millioner kroner.
VUC Syds bygninger i Tønder og Aabenraa kan enten erhverves hver for sig eller samlet for 75 millioner kr.


Servitutter og lokalplaner KURSUS

Afholdes 13. november 2024

Klokken 09.00 - 12.50

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

En servitut er en bestemmelse, der begrænser rettigheder over fast ejendom.

Servitutter kan indeholde mange forskellige bestemmelser, som hvor der må bygges på en grund, hvordan ejendommen skal være tilsluttet forsyningsnettet, hvem der må råde over…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS