Alfa Development, EjendomsInvest, J.H Administration og Niels Brock har indgået aftale med Upsite.

Den nyligt lancerede proptech-platform skal hjælpe ejendomsaktørerne med at administrere deres ejendomsporteføljers drift og vedligehold samt sammenligne data på tværs af ejendommene.

Platformen kommer til at give dem det nødvendige overblik over deres ejendommes tilstande og planlagte vedligehold i realtid og giver dem desuden mulighed for løbende at opdatere med opgavestyring og dokumentation, så vigtig viden ikke går tabt. På sigt vil de også få muligheden for at foretage bæredygtige tiltag på baggrund af ejendomsdata i Upsite.

- Med Upsite kan vi nemmere planlægge og holde styr på vores ejendommes drift og vedligehold. Vi sparer tid på udførsel af vedligeholdelsesplaner, og vi får bedre indsigt i vores portefølje og økonomi, siger Brian Kromann, Head of Maintenance and Renovation hos Alfa Development.

Finansiering af ejendom. Kurset afholdes den 29. maj 2024.

Upsite, der lancerede deres platform i oktober 2023, har store ambitioner for fremtiden og er glade for, at aktører som Alfa Development, EjendomsInvest, J.H Administration og Niels Brock vil være med på rejsen.

- Ejendomsbranchen har brug for digitalisering gennem hele værdikæden, og samarbejderne vidner om, at der er behov for digitale løsninger, der effektiviserer og simplificerer arbejdet med ejendomsvedligeholdelse. Vi er derfor glade for at kunne imødekomme denne efterspørgsel, fortæller Søren Schødt, stifter af Upsite.

Upsite er i hastig udvikling og er på nuværende tidspunkt ved at udvikle fase 2 af platformen, som fokuserer på bæredygtighed og rapportering.

- Vi ser ind i et spændende 2024, hvor vi løbende optimerer platformen med features, der skal være med til at give ejendomsejere mulighed for at få potentialet frem i deres eksisterende ejendomme ved hjælp af solide ejendomsdata, afslutter Søren Schødt.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.