Den blot 30-årige ejendomsmatador Ian Winther-Høiland har sat sin 404 kvm store palævilla på Strandhøjsvej i Charlottenlund til salg for 37 millioner kr.

Ian Winther-Høiland, der blandt andet står bag administrationsselskabet Ejendomsvisioner, har netop sendt sin villa på Strandhøjsvej i Charlottenlund på markedet. Villaen er til sat salg hos Home Charlottenlund. Det skriver Boliga.

Villaen er blandt de 10 dyreste, der netop nu er udbudt offentligt til salg i landet. Den er ifølge Home Charlottenlund opført i 1889 og ligger på en 1.064 kvm stor grund. Foruden de 404 kvm bolig rummer villaen 30 kvm kælder og en 35 kvm garage.

NB! Københavns boligmarked 2019-2029. Konferencen afholdes d. 24. januar 2019.

- Nuværende ejer har brugt de seneste 2 år på en gennemgribende renovering af ejendommen, og her er kun brugt de bedste materialer såsom karnapper og tagrender i kobber, nye koblede vinduer fra Bøjsø og massive egetræsgulve i hele huset med gulvvarme, skriver Home Charlottenlund i salgsopstillingen, hvor det videre fremgår, at taget er skiftet i 2018.

Ian Winther-Høilands ejendomsaktiviteter styres fra holdingselskabet IWH Holding, der har 8 selskaber under sig. IWH Holding kom ud af 2017 med et overskud efter skat på 9,9 millioner kr. mod 13,7 millioner kr. året før.

Se Ian Winther-Høilands palævilla her.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter