Tysk investor køber ejendom i Danmark for første gang i mere end 10 år. Colliers har formidlet salget af EYs kommende domicil i København.

Deka Immobilien GmbH har erhvervet ejendommen "Flintholm Company House ll" fra NCC Property Development. Det er første gang i mere end 10 år, at Deka investerer i Danmark.

- Vi har gennemført en fortrolig og struktureret salgsproces, og det glæder os, at vi har genoplivet interessen for det danske marked hos en af Tysklands største investorer, udtaler Director, Capital Markets Kristian Axel Nielsen, der sammen med CEO Peter Winther har rådgivet sælger.

NB! Finansiering af ejendom. Kurset afholdes d. 6. juni 2019.

Ejendommen er under opførelse og vil stå klar til indflytning november 2019. Til den tid vil EY kunne flytte ind på hele 8.256 kvm, et areal, der giver plads til 640 arbejdsstationer, i tillæg til en underjordisk parkeringskælder i 2 etager. Ejendommen forventes at opnå en DGNB bæredygtighedscertificering af standarden guld, som blandt andet er garant for lavt energiforbrug og sundt indeklima.

- Flintholm har udviklet sig til en førsteklasses beliggenhed for kontorer og nyder godt af den sublime tilgængelighed med offentlig transport fra alle dele af København, som metro og S-tog giver. Områdets mange kvaliteter understøttes af, at en global spiller som EY ikke alene ønsker at blive, men tilvælger området for en lang årrække, siger Kristian Axel Nielsen.

Deka er en global spiller med tilstedeværelse i 25 lande og samlet set godt 600 medarbejdere. Deka har 9,5 mio. kvm under forvaltning til en værdi af 271 milliarder kr. og handlede i 2018 ejendomme for næsten 34 milliarder kr. Sidst Deka investerede i Danmark, var i 2003 med erhvervelsen af Plesners bygning, som de solgte 3 år senere.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter