Tyske TÜV SÜD, der er en af de førende globale udbydere af test, inspektion og certificering kommer ind på det danske marked med overtagelsen af inspektionsfirmaet Domutech.

Den internationale udbyder af test og certificering TÜV SÜD udvider yderligere sine tjenester og markedstilstedeværelse inden for byggetekniske rapporter, energimærkning og digitale løsninger til bolig- og erhvervsbygninger. Domutech har hovedkontor i København, Danmark. Det skriver TÜV SÜD i en pressemeddelelse.

I Real Estate and Infrastructure divisionen tilbyder TÜV SÜD omfattende ydelser for hele ejendommens livscyklus. I de seneste år, har TÜV SÜD løbende udvidet sine ydelser indenfor bæredygtige bygninger, bl.a. gennem det strategiske opkøb af den USA-baserede Sustainable Investment Group, SIG og Green Building Education Systems, GBES i maj 2024.

Domutech har oplevet høj vækst siden starten i 2009, og består af 194 medarbejdere placeret i København, Odense og Aarhus.

Domutech leverer byggetekniske rapporter, og energimærker, understøttet af digitale løsninger i forbindelse med ejendomshandel, samt energimærkning, drift & vedligeholdelsesplaner, digitale løsninger og konsulent- og rådgivningstjenester til ejendomstransaktioner og porteføljestyring.

Med opkøbet af Domutech udvider TÜV SÜD sit globale fodaftryk i det grønne byggesegment. Domutech vil desuden være udgangspunktet for etablering af Building Life Cycle Services på det danske marked og på nabomarkeder med fokus på bæredygtighedstjenester og TIC-udbud såsom civile, strukturelle, elektriske og mekaniske services.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS