Tredje Natur styrker sin position inden for bæredygtig arkitektur og byudvikling med ansættelsen af Tore Banke som Head of Impact og associeret partner

I en tid hvor bæredygtighed er blevet en uundgåelig del af den globale agenda, tager pionererne i Tredje Natur et stort skridt videre fremad ved at byde Tore Banke velkommen ombord som Head of Impact og associeret partner. Med et årtis erfaring fra BIG, hvor han fungerede som bæredygtighedschef, bringer Banke en dybdegående forståelse for, hvordan innovative designløsninger kan fremme en mere bæredygtig fremtid.

Fra Tredje Natur udtaler Malene Krüger, CEO: "Vi er utroligt begejstrede for at få Tore med på holdet. Hans ekstraordinære erfaring og kapacitet for implementering af bæredygtighed i byggeriet matcher perfekt med vores ambition om at skabe skalerbare løsninger, der imødegår de klimatiske udfordringer som branchen står overfor. Vi forventer at Tores kompetence og netværk vil styrke vores projekter og udvide vores markedsposition – også internationalt."

Tore har 15 års erfaring fra arkitektbranchen og har en erhvervs-ph.d. i Computational Design og bæredygtighed. Tidligere har Tore været ansat hos COBE, 3XN/GXN og BIG. Senest kommer Tore fra en stilling hos BIG som Director of Sustainability, hvor han har været i 10 år, med ansvar for strategisk udvikling og eksekvering af tegnestuens bæredygtighedsaktiviteter. Sammen med et hold af tværfaglige specialister har Tore arbejdet på de mest profilerede og komplekse projekter rundt om i hele verden.

Tore Banke deler sin entusiasme for den nye rolle: "Fra første møde blev jeg betaget af Tredje Naturs ambition om at skabe menneskelige svar på menneskeskabte problemer gennem arkitektur og byplanlægning. Klimainnovation og miljømæssig synergi er i hjertet af deres praksis, og siden monsterregnen i København i 2011, har de bygget deres utroligt dygtige team op omkring deres stærke DNA. Dén ambition vil jeg meget gerne være med til at løfte.”

Tore har opbygget stor erfaring med at udvikle bæredygtighedsløsninger- og strategier i tæt samarbejde med samarbejdspartnere og bygherrer. I sin nye rolle vil han fokusere på at integrere bæredygtighedsstrategier på tværs af Tredje Natur projekter, og levere målbare og værdiskabende resultater for kunder og brugere.

Tredje Natur udvidelse afspejler firmaets strategiske og organisatoriske fokus på de visionære og komplekse løsninger, der spænder fra de individuelle byggedele, over bygning og landskab, til fuldskala byudvikling. Sidste år udpegede tegnestuen to associerede partnere, Mette Fast og Dennis Rasmussen og ansatte Helle Holst som ny forretningsudvikler.


Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Afholdes 8. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

En ejendoms- eller et projekts bæredygtighedscertificering spiller en stadig større rolle ved ejendomshandel og når der skal opnås bankfinansiering, idet bankernes udlånsvilje afhænger nu også i en betydelig grad af en bygnings eller et projekts bæ…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland