Johannes Fog er kendt som en aktør på Sjælland inden for trælast, byggemarked og boliginteriør. I forbindelse med udviklingen af deres nye hovedkvarter på Firskovvej i Lyngby har de i samme bygning opført 55 kollegieboliger.

Propstep Udlejningsmægler har rådgivet Johannes Fog omkring udlejningsopgaven og står nu for udlejningen af de 55 lejeboliger.

Kollegieboligerne, beliggende på 3., 4. og 5. sal, består af ét-værelses lejligheder i forskellige størrelser, alle udstyret med eget bad og køkken med kogeplade. Flere boliger egner sig til par, og de fleste har en imponerende udsigt over enten Lyngby centrum eller det grønne område, Ermelundskilen.

Den moderne ejendom med udvendig træbeklædning, solceller og sedum på tagene, huser ud over kollegieboligerne også Johannes Fogs byggecenter samt erhvervsakademiet Cphbusiness med plads til omkring 1.000 studerende. Denne mangfoldighed af funktioner skaber et dynamisk miljø, hvor mange faciliteter deles på tværs af husets brugere. Et eksempel er kantinen i Cphbusiness, drevet af Jespers Torvekøkken, samt et fælles åbent gårdrum på 2. sal, der strækker sig over 700 kvm.

“Et af vores mål med udlejningen var, at lejeoplevelsen skulle matche den kvalitet vi mener byggeriet har og at udlejningstakten blev overholdt. Det synes jeg vi har opnået med den rette rådgivning og eksekvering fra Propstep Udlejningsmægler”, udtaler Mads Hvelplund, Økonomidirektør hos Johannes Fog.

“Det har været en stor fornøjelse at bidrage med vores ekspertise omkring alt hvad der kræves som ny aktør i udlejningsmarkedet. Fra helt indledende dialog til konkret opsætning af markedsføring, prøveboliger og åbent hus-arrangementer,” udtaler Malene Dominic, Udlejningschef hos Propstep Udlejningsmægler.


Ungdomsboliger på et modent marked

Afholdes 10. september 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Endnu for ganske få år siden syntes det som om efterspørgselen på studieboliger har været umættelig. Derfor har vi igennem flere år oplevet et boom i byggeriet af studieboliger, der i høj grad blev opført af private developere sam de…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS