Det bliver S. Guldfeldt Nielsen som får opgaven som totalentreprenør for ombygningen af det gamle rådhus i Horsens, der er ejet af AP Ejendomme og M+ Ejendomme.

Det ambitiøse projekt, der nu er omdøbt til Horsens Samlingspunkt, vil have fokus på bæredygtighed og fællesskab og omfatter etableringen af et nyt bibliotek, borgerservice, café og hotel.

Horsens Samlingspunkt omfatter et bruttoareal på 13.500 kvm og vil opnå DGNB sølvcertificering samt overholde EU-taksonomien for bæredygtige investeringer. Renoveringen påbegyndes i november 2024 og forventes afsluttet inden for 18 måneder.

"AP Ejendomme, er glade for valget af Guldfeldt og ser frem til at påbegynde projektet. Vi har stor tillid til Guldfeldts professionalisme og erfaring, og vi ser frem til at realisere den høje standard og kvalitet, der er lagt vægt på gennem hele bygherrens proces. Valg af entreprenør bygger på et ønske om at skabe projekter af høj arkitektonisk og håndværksmæssig kvalitet, som vil bidrage til at opnå det samlede bedste resultat," siger Jesper Plauborg fra AP Ejendomme.

Også hos den anden ejer, den Horsens-baserede ejendomskoncern M+ Ejendomme, er Per Hansen glad for udsigten til det kommende samarbejde.

"Samarbejdet med S. Guldfeldt Nielsen A/S giver os en unik mulighed for at integrere lokale kompetencer og skabe et bæredygtigt bygningsmiljø, der kan tjene Horsens' borgere i mange år fremover. Vi håber selvfølgelig, at vi både under byggeriet og ikke mindst bagefter vil have et projekt, som vil komme det lokale område til gode," siger Per Hansen.

Adm. direktør i S. Guldfeldt Nielsen, Kim Aage Nielsen Birkerød, glæder sig nu til at komme i gang.

"Vi er stolte over at blive valgt som totalentreprenør på Horsens Samlingspunkt. Vores erfaring og dybdegående kendskab til bæredygtig byggepraksis vil sikre, at dette projekt ikke kun opfylder, men overgår de forventede standarder," siger Kim Aage Nielsen Birkerød.


Ny udbudslov KURSUS

Afholdes 29. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.45

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

Danmarks første udbudslov trådte i kraft i 2016 og gjaldt for alle store offentlige bygge- og anlægsopgaver.

Folketinget vedtog i juni 2022 en ny udbudslov, der gennemfører 34 ændringer i loven samt indeholder en række tilpasninger i…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS