Tempohousing Denmark udvikler projektet Urban Village 4000, som består af 48 små lejeboliger i energiklasse 2020. Projektet er solgt til stor boligfond.

Bebyggelsen opføres i præfabrikerede letbetonmoduler i 3 etager fordelt på 2 blokke. Facaden bliver udført i teglspån og altangange med glasværn dertil kommer 2 elevatorer til ejendommen. Det samlede bruttoareal bliver 2.328 kvm og hver bolig er 49 kvm brutto.

- Processen har været super spændende og meget lærerig for os, idet vi selv har været med til at udvikle lokalplan for området med Roskilde Kommune, og dette forløb gik fremragende, og vi kan kun sige tak for den professionelle indsats fra Roskilde Kommune. Vi fik vores byggetilladelse 1. november 2018, og vi har nu igangsat byggeprocessen ude på pladsen, siger administrerende direktør i Tempohousing Denmark, Aaron Grayson.

NB! Roskilde: De store projekter 2019-2030. Konferencen afholdes d. 13. december 2018.

- Byggeriet har en perfekt central placering i Roskilde, og det bliver et kvalitetsbyggeri, hvor vi bruger de bedste materialer og leverandører. Netop også fordi det er vores første projekt i Danmark, så har vi gjort os ekstra umage med projektets design og kvalitet. Vinduer og døre er fra Ideal Combi, køkken er fra Invita, facade er med teglspån fra Komproment. Desuden er der trådløs gulvvarme system samt Nilan Ventilation i hver enkel bolig, siger Aaron Grayson.

Han oplyser videre, at projektet på forhånd er solgt til en boligfond, som blandt andet forvalter udlejningsejendomme, men han kan endnu ikke løfte sløret for, hvilken fond der er tale om, ligesom transaktionsprisen heller ikke offentliggøres.

Projektet opføres af B. Nygaard Sørensen og er tegnet af arkitekter Rødbro & Frederiksen med Niras og Oluf Jørgensen som ingeniører. BYR Gruppen er bygherrerådgiver.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning