Som led i en strategisk styrkelse af ledelsen i ejendomskoncernen Tetriis er Sune Ingemann blevet ansat som ny Chief Operating Officer, COO. Direktionen består herefter af William Kanta, Rasmus Friis og Sune Ingemann.

Sune Ingemann (35) skifter til Tetriis fra en stilling som Head of Living hos Nrep. Han træder ind i Tetriis-direktion med en erfaring, der bl.a. omfatter strategisk ledelse, ejendomstransaktioner og konceptudvikling.

Den nye COO i Tetriis bliver en central figur i selskabets strategi om at skabe en organisation, som både er rustet til det aktuelt svære marked, men som også på længere sigt er gearet til accelereret vækst, når aktiviteten på transaktionsmarkedet igen stiger.

"Jeg ser frem til at blive en del af Tetriis og bidrage til at realisere virksomhedens vækstambitioner inden for de tre forretningsområder, herunder entreprenør, ejendomsudvikling og asset management. Efter fem år hos Nrep følte jeg, at det var tid til et nyt kapitel, hvor jeg kunne anvende mine kompetencer i et nyt og mindre set-up. Jeg ser frem til at sætte min erfaring i spil og bidrage til at skabe mærkbare resultater," siger Sune Ingemann.

Nrep ejer halvdelen af Tetriis, og Sune Ingemann har dermed allerede et indgående kendskab til sin nye arbejdsgiver. Han har endvidere været dybt involveret i udviklingen af Plushusene, som er et koncept, der har flere fællestræk med Tetriis' egne initiativer. Samtidig har han lang erfaring med ejendomstransaktioner som tidligere leder af det danske boligtransaktionsteam og senest som global ansvarlig for investeringsstrategi, porteføljeledelse, asset management og operations inden for boligsegmentet hos Nrep.

Sune Ingemann kom til Nrep fra en stilling hos konsulenthuset McKinsey, hvor hans speciale lå i krydsfeltet mellem strategi, teknologi, og transformation. Her hjalp han klienter med at sikre, at bestyrelsens ambitioner blev omsat til målbare resultater.

Med ansættelsen af Sune Ingemann fortsætter Tetriis ud af det spor, som CEO William Kanta udstak, da han tiltrådte i november 2023.

"Med Sune om bord har vi nu sat det ledelsesteam, der skal drive den langsigtede udvikling af de tre forretningsben i Tetriis. Vi mærker bestemt, at det aktuelt er et udfordrende marked, men vi holder fast i at investere i de medarbejdere og strategiske tiltag, der skal sikre, at vi også er at finde blandt branchens pionerer på den anden side af denne nedgangstid," siger William Kanta.


Også hos Nrep ser man et godt match i ansættelsen. "Jeg er glad for, at det har været muligt for os at tilbyde Tetriis en stærk profil fra interne rækker. Sune kender selskabet både indefra og udefra og kan starte flyvende," siger Rune Kock, der er CEO i Nrep og bestyrelsesformand i Tetriis.

Sune Ingemann har første arbejdsdag hos Tetriis den 1. maj 2024.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS