Strawberry har indgået samarbejde med Stena Line, og overtager den 1. juni 2024 driften af The Reef i Frederikshavn.

The Reef har 210 hotelværelser, badeland, konference- og eventlokaler, træningsfaciliteter, 2 restauranter og tilhørende parkeringshus.
Hotellet bliver en del af Quality Hotel-hotelkæden, som ejes af Strwberry, og starter nu arbejdet med at videreudvikle med badeland-, fællesareal- og restaurantkoncepter.

The Reef har været en del af Stena Lines portefølje siden 2010 og har siden åbningen været et populært destinationshotel for rejsende mellem Gøteborg og Frederikshavn.

Kombinationen af ejere med stærkt ejerskab til hotellet og fælles ambitioner om videreudvikling gør dette til et attraktivt og spændende samarbejde for Strawberry. I det kommende år gennemgår hotellet en omfattende renovering og slår dørene op som Quality Hotel The Reef i sommeren 2025.

Quality-porteføljen i Strawberry består af 62 hoteller fordelt på Norge og Sverige. The Reef bliver det første Quality Hotel i Danmark. Quality-brandet er et attraktivt tilbud for børnefamilier, og det er også kendt for sine konference- og eventmuligheder.


Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Afholdes 3. december 2024

Klokken 09.00 - 12.35

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Tiden er løbet fra mange centrale byrum og gågader. Butikkerne står tomme og folk finder andre steder at færdes og handle i. Det har fået flere byer til at satse på revitalisering af bymidter og de centrale handelsgader.

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032