Den 5. februar 2019 var der tilbudsfrist på det offentlige udbud af en del af Tietgen i Odense NV. Ifølge Nordicals Odense, der har forestået udbuddet for Tietgen, var der pæn interesse for den sjældent udbudte projektejendom.

Den tidligere Husmandsskole/Nordisk Landboskole, der i alt andrager 3.110 kvm bygninger med et grundareal på 35.833 kvm, blev sendt i offentligt udbud, da Tietgen fremadrettet ønsker at fokusere på deres kerneydelse – uddannelse.

Ifølge Nordicals Odense kom der i alt 4 bud på projektejendommen, og ejendommen er solgt til selskabet Tarup Seenager Park under Bolighome.dk, der er ejet af Jesper og Henrik Nygaard. Salget er til stor glæde for direktør Annette Vilhelmsen, da det giver nye muligheder for skolen.

- Vi er glade for at frasalget på Rugårdsvej er vel gennemført. Det sikrer, at vi nu kan geninvestere midler i et yderligere styrket Tietgen til glæde for fremtidens elever og kursister. Vi ønsker i samme omgang Tarup Seenager Park ApS tillykke med købet af det attraktive areal, og vi ser frem til et godt naboskab fremover på Rugårdsvej, udtaler direktør Annette Vilhelmsen.

NB! Seniorboliger og seniorkollektiver - idéer, udvikling og byggeri. Kurset afholdes d. 8. oktober 2019.

Tarup Seenager Park har store planer med arealet, hvilket også fremgik af buddet til Nordicals Odense.

Der vil formentlig blive opført i nærheden af 150 boliger på ejendommen med fokus på seniorer (55+). Dette indebærer også muligheder for fællesspisning, delebiler, fælleshus, caféhus og lignende. Byggeriet forventes udført som lavenergi- og miljømæssigt bæredygtigt byggeri, og det forventes påbegyndt i 2. halvår af 2020, og indflytning forventes således at ske i efteråret 2021.

- Boligerne vil udgøre fra 70 kvm–110 kvm per bolig. Køber forventer at området vil blive døbt ”Tarup Seenager Park”, udtaler erhvervsmægler Niels Jørgensen, Nordicals Odense.

Ifølge Nordicals Odense har én af årsagerne til købers store interesse for byggeriet været beliggenheden tæt på Tarup Centeret, dagligvarer og offentlig transport – herunder er også letbanen yderst attraktiv. Samtidig ligger ejendommen tæt på grønne områder med rekreativt miljø med gå- og løberuter, dyrehold m.m.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter