C.W. Obel Ejendomme står overfor en omfattende facaderenovering og istandsættelse af ejendommen på Strandboulevarden 130. Ejendommen, har tidligere fungeret som Bonniers domicil, og vil efter renoveringen blive omdannet til et flerbrugerhus.

Bonniers vil fortsat have kontorer i den ene hovedbygning, mens den anden hovedbygning kommer til at indeholde en fælles kantine i stueetagen, samt 4 etager med kontorlejemål. Disse lejemål kan enten lejes samlet eller hver for sig og vil være på +500 kvm pr. etage. Det skriver C.W. Obel Ejendomme på deres hjemmeside.

Som en del af facaderenoveringen vil alle vinduespartier samt indgangspartiet blive udskiftet for at forbedre ejendommens energieffektivitet. Udskiftningen vil samtidigt få ejendommen til at fremstå med et mere moderne og tidssvarende look. Ejendommen, som er fra slut 80’erne, vil efter renoveringen gå fra energimærke C til energimærke A2010. Dette er en del af C.W. Obel Ejendommens mål om løbende at forbedre og opgradere vores ejendomme med fokus på energioptimering.

Hans Gramstrup, projektchef hos C.W. Obel Ejendomme udtaler: ”Hos C.W. Obel Ejendommen drifter og administrere vi selv vores ejendomme. Derfor er det investeringsmæssigt fornuftigt at omdanne en så attraktiv ejendom til et flerbrugerhus, så flere forskellige lejere kan få deres daglige gang i huset”.


Ny udbudslov KURSUS

Afholdes 29. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.45

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

Danmarks første udbudslov trådte i kraft i 2016 og gjaldt for alle store offentlige bygge- og anlægsopgaver.

Folketinget vedtog i juni 2022 en ny udbudslov, der gennemfører 34 ændringer i loven samt indeholder en række tilpasninger i…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS