Efter en intens søgeproces rykker SOS International efter sommerferien ind i det attraktive Fairway House på Arne Jacobsens Allé 7 i Ørestad.

Lintrup & Norgart har formidlet transaktionen.

Beliggenheden er ikke tilfældig, da den fremskudte placering i Hovedstaden både er landets mest internationale med tætte forbindelser til Sydsverige og resten af verdenen i lufthavnen, men også er en smidig placering i forhold til offentlig trafik, vejnettet og de 4,5 km i cykelafstand til f.eks. Cykelslangen på Vesterbro.

SOS International har siden den første tid på Vesterbrogade og de efterfølgende år på Frederiksberg altid haft særlige behov til kontorets indretning, grundet de særlige arbejdsopgaver, hvor den døgnåbne virksomhed har skulle kunne gribe danskernes nødråb fra rundt omkring i verdenen. Samtidig er kravene til moderne samarbejdsformer, medarbejdertrivsel og daglig arbejdsglæde vokset i takt med, at de fysiske rammer har skulle kunne følge med tiden, hvilket på 4., 5. og 6. salen i Fairway House går op i en højere enhed.

"Vi har været igennem en intens søgeproces for at finde det helt rigtige sted at flytte hen. Vores nuværende lokaler på Frederiksberg kan ikke længere imødekomme vores behov. Vi har for lidt plads, og vi trænger til fysiske rammer, der kan være med til at gøre vores arbejdsliv lidt rarere. Det er blandt andet mødelokaler, mulighed for et bedre fysisk arbejdsmiljø, flere fælleslokaler og mere lys og luft, der har været søgekriterierne i jagten på nye lokaler. Samtidig har det været et krav, at der skal være gode adgangsforhold med offentlig transport, siger Jan Sigurdur Christensen, CEO, SOS International"

"Det er skønt at SOS International har valgt at flytte til Fairway House, vi glæder os rigtig meget til at byde dem velkommen til efteråret. Indtil da bliver der et spændende arbejde med at transformere de 3 etager i henhold til lejers ønsker – vi er allerede godt i gang. Vi glæder os utroligt meget til et langt og godt samarbejdet med SOS International. Vi er stolte af vores flotte ejendom og vi er i øvrigt klar til at tage imod endnu flere nye lejere i fremtiden, udtaler Maria Hovmøller, Regional Manager, Corem Property Group Denmark"

"Jeg er særligt tilfreds med udlejningen af de over 5000 kvm til SOS international fordi matchet er så godt og der kan krydses af ud for de ønsker og krav, der har været til deres fremtidige hovedkontor, hvilket jeg ønsker hele SOS-organisationen tillykke med. Samtidig vil jeg gerne takke vores opdragsgiver, Corem Property Group Denmark, for den betroede mulighed. Nu fortsætter afsøgningen i markedet efter andre velegnede virksomheder til Fairway House, således, at der efter sommeren kommer endnu mere liv i den spændende bygning og ikke mindst i det pulserende nærområde, siger Jakob Veino, Partner, Lintrup & Norgart."


Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Afholdes 5. november 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Træbyggeri bliver mere og mere populært, og det er nu muligt at bygge både højhuse og store bygningskomplekser i træ.


Inden for erhvervsbyggeriet anvendes træ nu ikke kun til kontorbyggeriet, men også til logistikbygninger, industri,…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning