Nu er det ved at være sidste chance for at købe en projektbolig i Carlsberg Byen.

I 2025 er de sidste projektboliger på den historiske bryggerigrund klar til indflytning, og interessen for boligerne i Københavns nye bykvarter er stor: Ved årets begyndelse var der knap 400 projektboliger på markedet, og nu, i september 2024, kan vi melde under 80 projektboliger tilbage, der ikke er solgt eller reserveret. Det skriver Carlsberg Byen i en pressemeddelelse.

"Vi er utroligt stolte af den store interesse, der fortsat er for at flytte til Carlsberg Byen. Det nye bykvarter er ikke kun et sted at bo, men et sted at leve med et levende bymiljø, grønne områder, restauranter, caféer og kulturelle tilbud lige uden for døren. Vi ser frem til at byde endnu flere beboere velkommen til et nyt bykvarter i særklasse," fortæller Jens Nyhus, adm. direktør hos Udviklingsselskabet Carlsberg Byen.

De sidste projektboliger, der er til salg i Carlsberg Byen har alle indflytning i første halvdel af 2025, og er de sidste byggerier, udviklingsselskabet opfører på området, før Københavns nye bykvarter står færdigt.

Der kommer ikke flere projektboliger til salg, og drømmer du om at flytte til Carlsberg Byen, er det således udvalget på vores søgeside, du skal finde drømmeboligen i, skriver Carlsberg Byen.


Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Afholdes 28. november 2024

Klokken 09.00 - 13.05

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Baggrund

Højhusbyggeriet boomer i Danmark for tiden. Højhuse kan ud over at være vartegn for byen også være en del af løsningen for de store byer, der har problemer med pladsmangel, samtidig med at flere og flere mennesker ønsker at bo i centrum.

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS