Skjøde Knudsen bliver hovedentreprenør på 10.000 kvm renovering, ombygning og 2.000 kvm nybyggeri på Kirsebærhavens Skole. JJW Arkitekter er totalrådgiver og arkitekt.

Projektet indebærer, at Kirsebærhavens Skole får et nyt 10. klasses center, ny indskoling og nye musiklokaler i sammenhæng med udvendige arealer, herunder tiltag til skybrudssikring, samt tilbygning til fritidshjem.

- Centrale indsatsområder for renoveringsprojektet er blandt andet bedre indeklima og akustik, da dette ifølge flere undersøgelser af læringsmiljøer har afgørende indflydelse på børnenes indlæring og arbejdsmiljøet, oplyser JJW Arkitekter.

NB! Rødovre investerer 11 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. april 2016.

- Renovering af Kirsebærhavens Skole tilgodeser skolereformens fokus på bevægelse, blandt andet ved at tagterrasser og udendørsarealer opfordrer til fysisk aktivitet. Arkitekturen er udviklet med respekt for skolens smukke og robuste arkitektur fra 1950’erne, lyder det videre fra arkitekterne.

Lemming og Eriksson er ingeniører på projektet, mens Kragh og Berglund står for landskabet. Totalrådgiverne fra JJW Arkitekter har efterhånden opbygget stor erfaring i skolebyggerier. Arkitekterne stod blandt andet også bag byggeriet af Skolen i Sydhavnen.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.