Jensen & Nielsen Gruppen har købt ejendommen Smedeland 28 i Glostrup med henblik på at nedrive eksisterende bebyggelse for at opføre godt 30.000 kvm blandet bolig og erhverv, herunder380 etageboliger og et supermarked.

Colliers har på vegne af Property Partners netop formidlet salget af Smedeland 28, Glostrup, med tilhørende byggerettigheder til opførelse af boliger samt erhverv.

Udviklingen af ejendommen sker ifølge en lokalplan, der er udarbejdet af sælger som led i en større helhedsplan for Hersted Industripark, der strækker sig tværs over kommunegrænsen mellem Glostrup og Albertslund. Med købet af Smedeland 28 ekspanderer Jensen & Nielsen Gruppen sine aktiviteter i lokalområdet, hvor de allerede står for at skulle opføre ca. 22.000 kvm på naboejendommen, Smedeland 24. Også denne ejendom blev formidlet af Colliers.

Ifølge planerne bliver Hersted Industripark en ny innovativ og grøn bydel, som bliver udviklet over de næste godt 20 år med 11 nye kvarterer, hvor der med tiden forventes at kunne bo godt 24.000 indbyggere og være tusinder af arbejdspladser. Ejendommen er særdeles velbeliggende i området, direkte ved den kommende letbanestation Glostrup Nord (2025).

Jensen & Nielsen Gruppen forventer at igangsætte byggeriet i 2. halvår 2024. Sælger blev udover Colliers bistået af Bruun & Hjejle. Jensen & Nielsen Gruppen blev i transaktionen bistået af Codex Advokater.


Fremtidens betonbyggeri

Afholdes 12. november 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Beton er det mest anvendte byggemateriale i både Danmark og i verden, og på trods af, at andre byggermaterialer, herunder træ, begynder at spille en større rolle, kan forbruget af beton forventes at stige yderligere.

Imidlertid slås beton med en ræ…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS