Sampension har købt 6 ejendomme med over 200 ungdoms- og studieboliger fordelt i uddannelsesbyer på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Sampension udbygger nu sin portefølje af boliger til unge. Det sker med en investering i 6 ejendomme med over 200 ungdoms- og studieboliger i København, Odense, Aarhus og Aalborg.

I 2016 købte Sampension 5 ejendomme med studieboliger af ejendomsselskabet UngboDanmark med en optionsaftale om køb af yderligere 6 ejendomme. Det er denne option, som nu er blevet udnyttet.

- Vi er glade for med denne investering at kunne øge vores portefølje af ungdoms- og studieboliger, som bidrager til at sikre attraktive boligmuligheder for de unge herhjemme. De 6 ejendomme er centralt beliggende i de største uddannelsesbyer, hvor de studerende netop efterspørger denne type boliger, siger Torbjørn Lange, chef for ejendomme og infrastruktur i Sampension.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. Kurset afholdes den 5. marts 2024.

- Samtidig understøtter investeringen vores ønske om at have en diversificeret portefølje, som omfatter flere forskellige typer ejendomme, og som har en god geografisk spredning. Samlet set forventer vi, at investeringen vil give vores kunder et fornuftigt afkast på deres pensionsopsparinger, siger Torbjørn Lange.

Sampensions portefølje af studie- og ungdomsboliger udgør nu samlet knap 800 boliger.

Sampension har netop overtaget de 6 ejendomme, som Norhjem administrerer. Ejendommene har et samlet areal på 11.214 kvm. Udover ungdoms- og studieboliger består ejendommene også af en mindre andel erhverv.

Det drejer sig om følgende ejendomme:


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.