Ritaarch har valgt at blive en del af Christensen & Co Arkitekter, CCO. Rita arch, der er stiftet og drevet af Anna-Carin Andersson og Anne Heinsvig, har de sidste år markeret sig inden for indretning, design og space planning med markante projekter som indretning af DFDS nye hovedkontor, indretning af Viegand Maagøes arbejdsplads samt space planning og designkoncept for Implement Consulting Group i den historiske ejendom Søetatens Pigeskole i København.

Ritas indtræden i CCO Arkitekter styrker CCOs strategiske satsning på interior design. CCO har allerede en række offentlige interior design projekter i porteføljen fx inventaret til Årets Skolebyggeri Høje Taastrup Børne- og Kulturhus og en række interior designprojekter på Danmarks Tekniske Universitet.

Rita arch, som blev grundlagt i 2019 af Anna-Carin Andersson og Anne Heinsvig, har oplevet en stabil og støt vækst i virksomheden og porteføljen. Synergien mellem de to virksomheders portefølje, metodik og designmæssige tilgang gør det til et rigtig godt match. CCO Arkitekter arbejder allerede inden for interior design og arbejder også i den helt store skala med både nybyg og transformationer. Rita er specialister i indretnings- og transformationsopgaver og har stort fokus på brugerinvolvering som en del af processen, hvilket supplerer CCOs kultur, projekter og værdier.

”Det er en win-win for os alle” siger Anne Heinsvig og fortsætter: ”Vi har stor respekt for CCOs arkitektoniske profil, og nu kan vi sammen styrke vores ekspertise inden for space planning, indretning og design. Når vi bliver en del af CCO får vi nu bedre mulighed for at fokusere vores tid på projekter og kunder.”

Vibeke Lydolph Lindblad siger: ”Og vi får styrket CCOs afdeling for interior design, der allerede leverer projekter af høj kvalitet. Nu kan vores forstærkede faglige fællesskab løfte endnu flere opgaver – både for offentlige og private kunder.”

”Det er en stor fordel, at vi nu kan håndtere hele projektet: Indretning, design af inventar samt at omdisponere rummet ” siger Anna-Carin Andersson og forsætter ”Det åbner for, at vi kan løse flere opgaver for kunderne inden for transformation og renovering. Nu kan vi sammen tilbyde integrerede rådgivningsydelser, fordi vi sammen med CCO får nye faglige kompetencer til rådighed.”

”Vi deler det samme værdisæt – vi fokuserer på brugernes værdier og de identitetsskabende fællesskaber, som vores projekter skal danne ramme om.” siger Mikkel Hermann Sørensen.

Anna-Carin Andersson supplerer: ”Vores fokus på trivsel og menneskelig bæredygtighed i indretningen sikrer større arbejdsglæde med plads til både fordybelse og samtaler ved kaffemaskinen.”

Mikkel Hermann Sørensen siger: ”Vi kan se nogle rigtig spændende muligheder i at bruge vores inventarprojekter, som en mulighed for at teste bæredygtige løsninger og materialer. Her kan vi afprøve nye materialer og løsninger i praksis.”

Bæredygtighedsambitioner er en integreret del af både CCO og RITA designproces, hvor æstetik og arkitektonisk koncept bliver kombineret med valget af materialer og inventar med fokus på minimal brug af ressourcer.

”For os er bæredygtighed afgørende – og derfor arbejder vi med omtanke for både klimaet og menneskers trivsel. Kompleksiteten ved bæredygtighed kan vi nu løfte i fællesskab, hvilket kan være udfordrende for et mindre firma. Dette gælder også for digitalisering, hvor vi nu, som en del af CCO, kan levere fremtidssikrede digitale løsninger til vores kunder," siger Anne Heinsvig.

”Nu glæder vi os til at flytte sammen hos CCO i Bragesgade på Nørrebro og få gang i sparring, samarbejde og synergi – både fagligt og organisatorisk” siger Vibeke Lydolph Lindblad.

”Den tætte kundekontakt, hurtige eksekvering og det gode humør forbliver intakt” siger Anne og Anna-Carin.


Servitutter og lokalplaner KURSUS

Afholdes 13. juni 2024

Klokken 09.00 - 12.50

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

En servitut er en bestemmelse, der begrænser rettigheder over fast ejendom.

Servitutter kan indeholde mange forskellige bestemmelser, som hvor der må bygges på en grund, hvordan ejendommen skal være tilsluttet forsyningsnettet, hvem der må råde over…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter