Pernille Knudsen, viceadministrerende direktør i Dansk Arbejdsgiverforening, DA, er indtrådt som bestyrelsesforperson for den velgørende organisation, Real Care, der består af virksomheder fra ejendomsbranchen, og som arbejder for at hjælpe udsatte børn og unge i Danmark.

Siden 2022 har Real Care i et tæt samarbejde med sine partnere, der består af en række virksomheder fra ejendomsbranchen, støttet specialiserede civilsamfundsorganisationer økonomisk og udviklet indsatser og projekter, der giver udsatte børn og unge bedre muligheder for at skabe sig et velfungerende og selvforsørgende voksenliv.

Nu får organisationen en ny forperson, der blandt andet bringer en stor erfaring med det danske arbejdsmarked med ind i arbejdet med de udsatte børn og unge:

”Pernille er en stor styrke for Real Care. Hun kommer med viden og perspektiver fra både det private arbejdsmarked samt den politiske verden. Pernille bidrager ikke kun til at kvalificere vores indsats for at hjælpe udsatte børn og unge, men også at styrke Real Care som organisation, hvor ambitionerne er, at vi fortsat skal vokse og få et endnu stærkere fundament at stå på,” siger direktør og stifter, Line Skovfred.

Siden Real Cares stiftelse har organisationen støttet og iværksat projekter til gavn for udsatte børn og unge i samarbejde med Joannahuset, Børnehjælpsdagen, BørneTelefonen, Mind Your Own Business, Mindzone, Københavns kommune samt FRAK/NEXT. Yderligere projektsamarbejder er desuden ved at blive søsat.

”Alt for mange børn og unge både mistrives og står udenfor uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet. Hvis ikke der sættes ind i en tidlig alder, ender det med at koste dyrt både menneskeligt og økonomisk. Vi ved, at der er behov for et større samspil mellem forskellige aktører, hvis vi skal løse de udfordringer, vi som samfund står over for. Det er unikt at Real Care samler virksomheder fra en specifik branche, i ønsket om at binde både
virksomheder, civilsamfund og kommuner sammen for at hjælpe en meget sårbar gruppe i vores samfund,” siger Pernille Knudsen, der siden 2015 har været viceadministrerende direktør for Dansk Arbejdsgiverforening (DA) og fortsætter:

”Real Care er en nyere organisation, som allerede har støttet flere interessante initiativer. Jeg er begejstret for at stå i spidsen for en gruppe virksomheder, der tager ansvar for at bidrage til løsningerne. På den korte bane skal vi have flere virksomheder til at forpligte sig til at tage det ansvar. De unge er fremtidens arbejdskraft, og vi er som samfund helt afhængige af, at de trives.”

Real Cares øvrige bestyrelse består af næstforperson, Rikke Lykke samt bestyrelsesmedlemmer; Lars Thylander, Carsten Gørtz Petersen, Tobias Vieth, Bo Rygaard, Line Gadegaard Rasmussen og Per W. Hallgren.

 


Servitutter og lokalplaner KURSUS

Afholdes 13. juni 2024

Klokken 09.00 - 12.50

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

En servitut er en bestemmelse, der begrænser rettigheder over fast ejendom.

Servitutter kan indeholde mange forskellige bestemmelser, som hvor der må bygges på en grund, hvordan ejendommen skal være tilsluttet forsyningsnettet, hvem der må råde over…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS