Ny proptech-platform er lige på trapperne, lyder det fra serieiværksætter. Ejendomsdata, bæredygtighed og vedligeholdelsesplaner er platformens hovedfokus.

Serieiværksætter inden for ejendomsbranchen, Søren Schødt, lancerer en ny platform, ved navn Upsite, i efteråret 2023. Med platformen ønsker han at liberalisere ejendomsvedligehold og give ejendomsejere bedre indsigt i deres ejendomsdata.

- I en tid hvor grøn omstilling er i højsædet, kæmper ejendomsbranchen med en mangel på digitalisering gennem hele værdikæden. Upsite har en ambition om at udfylde dette hul ved at levere en platform, der bringer bæredygtighed ind i vedligeholdelsesplaner, fortæller han.

Vedligeholdelsesplaner har spillet en central rolle i Søren Schødts karriere igennem mange år. Med mere end 2 årtiers erfaring inden for bygningsvedligeholdelse og renovering, er han opsat på at ændre branchens paradigmer og deler med Upsite sin vision om et samlingspunkt for innovation, samarbejde og bæredygtig udvikling inden for dansk byggeri.

Kunstig intelligens indenfor byggeriet. Konferencen afholdes den 24. oktober 2023.

- I min optik er vedligeholdelsesplanerne et vanvittigt godt redskab til at håndtere sine ejendomme. Ved at digitalisere vedligeholdelsesplanerne kan vi imødekomme nogle af de store efterspørgsler i bygge- og ejendomsbranchen, blandt andet gennemsigtighed og deling af data, udtaler Søren Schødt.

Han tror på, at man ved at gøre et digitalt værktøj til rådgivere mere tilgængeligt, kan etablere en standard for udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner. Upsite skal være med til at gøre arbejdet lettere og mere effektivt og sikre at vedligeholdelsesplanen overholder særlige standarder og procedurer.

Rådgiveren kan ifølge Søren Schødt drage fordel af kvantitative data, som Upsite stiller til rådighed, hvilket minimerer fejl og gør vedligeholdelsesplanerne mere retvisende, mens kunden, ejendommens ejere, får en digital vedligeholdelsesplan med grøn ambition, som de kan arbejde videre med løbende.

- Hos Upsite tror vi på, at digitaliserede processer og dataindsigt vil hjælpe ejendomsejere til at træffe mere bæredygtige beslutninger på et dokumenteret grundlag, tilføjer Schødt.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS