Propstep Udlejningsmægler har netop overtaget ansvaret for udlejning af en række større ejendomme for markante aktører i ejendomsbranchen herunder PKA Ejendomme, NIAM/Nordhusene og en stor fransk kapitalfond.

Fælles for ejendommene i Hillerød, Herlev, Odense og Aalborg er, at man ønskede en ny tilgang til mægleropgaven med bredere eksponering, mere indsigt og transparens.

Udlejningen skal ske ved en kombination af teknologi og dedikeret mæglerarbejde. Arbejdet tager udgangspunkt i Propsteps platform TenantCRM, som en lang række ejendomsejere, administratorer og mæglere også benytter sig af. Denne sikrer en effektiv struktur og transparens i udlejningsprocessen og frigiver tid fra manuelle processer, som i stedet kan bruges på at konvertere lejere. Derudover er det også fokus at give lejerne en langt bedre oplevelse end tidligere.

Den nye kundetilgang er et direkte resultat af, at Propstep Udlejningsmægler de seneste måneder har oprustet markant på mandskab og tilstedeværelse i hele landet, samt har mere fokus på genudlejningsporteføljer.

Rasmus Brohl, Co-founder hos Propstep Udlejningsmægler udtaler: “Tendensen i markedet er at søge imod mere dedikerede mæglere, kombineret med et stigende ønske om dataindsigter fra udlejningsprocessen og det er til vores held.


Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Afholdes 23. maj 2024

Klokken 09.00 - 12.40

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

Due diligence er den proces, hvor køberen undersøger forholdene i den ejendom, der er til salg. Formålet er at afdække risici og ejendommens potentiale, der vil have indflydelse på ejendommens værdi, ligesom undersøgelsen belyser forhold - også…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS