Pincho Nation åbner en 800 kvm stor restaurant i det centrale Odense til sommer. Målsætningen er at gøre konceptet landsdækkende med 12-15 restauranter, der er drevet af franchisetagere.

Til sommer kommer Pincho Nation til Odense, når man slår dørene op på Fisketorvet i Odense. Her får man omkring 800 kvm med plads til 210 gæster. I sommerhalvåret vil der også være lidt udeservering på Fisketorvet.

- Odense har været på vores radar i flere år, og vi er meget tilfredse med, at vi nu er lykkedes med at finde en god placering til vores restaurant på Fisketorvet. Byen er en dynamo og et samlingspunkt for hele Fyn med sit mangfoldige og inspirerende restaurationsmiljø. Det glæder vi os til at blive en del af, siger Flemming Christophersen, administrerende direktør i Pincho Nation Danmark.

Hvordan vi får mere liv i gågaderne og bykernerne? Konferencen afholdes den 11. april 2024.

Pincho Nation er grundlagt i Sverige i 2012. I Danmark er der nu 5 restauranter: 2 i København og 1 i henholdsvis Aarhus, Aalborg og Randers. I Norden er der cirka 80 restauranter, hvoraf hovedparten ligger i Sverige. Størstedelen af restauranterne er drevet af franchisetagere.

Restauranten i Randers er drevet af en franchisetager, der er i gang med at se på mulighederne for at åbne endnu en restaurant i Silkeborg, Herning eller Viborg i løbet af 2024.

Den svenske kæde har en målsætning om at blive landsdækkende med 12-15 danske restauranter, der er drevet af franchisetagere.


Køge: det store byggeboom frem til 2032

Afholdes 30. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Venue Køge Venue Køge , Ved Stadion 4, 1 , 4600 Køge


Baggrund

Med en række kæmpeinvesteringer og byudviklingsprojekter, har Køge sat kurs mod et veritabelt byggeboom, der vil præge byen over de kommende år. Den seneste befolkningsprognose viser, at indbyggertallet forventes at stige med 6.586 personer over de næste 11 …

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne