Lindu Ejendomme, et joint venture mellem Pictet Alternative Advisors og Brunswick Real Estate, sælges til Blackstone. Porteføljen omfatter 14 industri- og lagerejendomme i Storkøbenhavn med et samlet udlejningsareal på ca. 84.000 kvm.

Porteføljen drager fordel af strategiske lokationer hovedsageligt sydvest og nordvest for København, og alle ejendommene ligger inden for en radius af 25 til 30 minutter fra København, og er i nærheden af motorveje, ringveje og andre hovedveje. Derudover omfatter porteføljen både enkelt- og
flerbrugerejendomme, og er i øjeblikket 93 procent udlejet til en diversificeret gruppe af lejere.

Linus Nilsson, Head of Nordics hos Pictet Alternative Advisors , siger: "Vi har sammensat Lindu-platformen i løbet af de sidste tre år gennem omhyggeligt målrettede opkøb af både mindre porteføljer og individuelle aktiver. I mellemtiden har vi været i stand til at udnytte markedets styrke og arbejdet hårdt for at løfte aktivernes ESG-profil. Vi er glade for at kunne overlade porteføljen til en veletableret institutionel køber."

Anthony Romano, landechef for Danmark hos Brunswick, siger: "I overensstemmelse med Brunswicks strategi om at identificere og udvikle bæredygtige investeringsstrategier er Lindu Ejendomme et perfekt eksempel på porteføljesammensætning og aktiv kapitalforvaltning med fokus på ESG. Jeg er meget stolt af, hvad teamet har opnået, og vi vil forsat være forpligtet til det danske marked, som stadig byder på spændende muligheder for os på lang sigt”.

Colliers, Bruun & Hjejle, AKD og PwC Danmark har rådgivet sælgerne. CBRE, Gorrissen Federspiel, Arcadis, Nova Ambiente og PwC fungerede som rådgivere på vegne af Blackstone.
 


Logistik og industri - fart på nye muligheder

Afholdes 5. september 2024

Klokken 09.00 - 12.35

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Efterspørgselen efter moderne lager-, logistik- og produktionsfaciliteter ligger fortsat højt. Dette medfører stigende priser og en meget lille tomgang i de bedste ejendomme, da virksomhederne søger plads til øget nethandel, optimering af forsyningslinjer og…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne