Peter Norvig har fået frataget retten til at kalde sig ejendomsmægler, og det får nu PensionDanmark til at droppe samarbejdet med ham og Living Homes.

PensionDanmark vil ikke længere arbejde sammen med Living Homes. Det er en konsekvens af, at Peter Norvig ved Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere er blevet frakendt retten til at kalde sig ejendomsmægler på grund af sager om nøl med tilbagebetaling af deposita i forbindelse med projektsalg. Det skriver Dagbladet Børsen.

– Pensiondanmark benytter i dag 2 ejendomsmæglerselskaber på Havnebryggen, men vi stopper samarbejdet med Living Homes. Living Homes har som selskab flere ejendomsmæglere, siger Pensiondanmarks ejendomsdirektør Marius Møller til avisen.

NB! Københavns boligmarked 2019-2029. Konferencen afholdes d. 24. januar 2019.

Tilbage i december 2016 blev Peter Norvig og Living Homes indbragt for Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere for at tilbageholde depositum i forbindelse med et projektsalg, der ikke blev gennemført. Kendelsen er stadfæstet ved dom fra Københavns Byret 6. november 2018. Peter Norvig påpeger overfor Dagbladet Børsen, at fratagelsen alene gælder frem til april 2019.

– Vi er utroligt kede af at stoppe samarbejdet, idet vi gennem mange år har haft et for begge parter godt og frugtbart samarbejde, siger han til Børsen.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS