Til ejendomsfonden OAK Bolig I A/S har OAK netop købt en 827 kvm stor boligejendom i det eftertragtede på Frederiksbjerg midt i Aarhus.

OAK har netop købt ejendommen Assensgade 34 for mere end 30 millioner kr. Ejendommen indeholder 11 lejligheder og er fra stuen til 4. sal indrettet med 10 delevenlige lejligheder med 2-3 værelser. Hertil findes en nybygget 4-værelses penthouselejlighed på 5. sal.

- Vi er meget tilfredse med at tilføje denne smukke Frederiksbjerg-ejendom til vores portefølje. Ejendommen har en rigtig god beliggenhed og er kendetegnet ved smukke arkitektoniske detaljer, som man lægger mærke til, udtaler Mads Ankjær, direktør i OAK.

Jylland: Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes den 18. maj 2021.

- På den måde passer ejendommen rigtig godt ind i vores ejendomsportefølje og er med sin gode indretning med delevenlige lejligheder særlig attraktiv for både studerende og par, udtaler han videre.

Ejendommen er opført i 1910 og tegnet af arkitekt Thorkel Møller. OAK køber ejendommen ved overtagelse af selskabet Assensgade 34 ApS, der har Marianne og Torben Hartvigsen oplistet som ophørte ejere i cvr-registret.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning