Halberg & Olsen Erhverv har netop gennemført salget af et strategisk velbeliggende jordstykke i Gundsømagle ved Roskilde.

Transaktionen markerer begyndelsen på et nyt boligprojekt, hvor køber planlægger opførelse af ca. 63 moderne energivenlige rækkehuse.

Jordstykket, som er solgt som en selskabshandel, blev udviklet af Halberg & Olsen Erhvervs søsterselskab, Halberg & Olsen Innovation. Dette selskab er specialiseret i at omdanne jordarealer til tæt-lav bebyggelse og har udarbejdet en omfattende lokalplan for området.

Morten Olsen, repræsentant for Halberg & Olsen Erhverv, udtaler: Vi er begejstrede over at have afsluttet denne selskabshandel og ser frem til at se projektet tage form. Halberg & Olsen Innovation har gjort et fantastisk stykke arbejde med at skabe en visionær lokalplan, og vi er sikre på, at dette boligprojekt vil tilføre værdi til lokalsamfundet.

Halberg & Olsen Erhverv vil også være ansvarlige for udlejningen af de kommende rækkehuse, der forventes at tiltrække opmærksomhed fra potentielle lejere på grund af projektets attraktive beliggenhed, gode størrelser samt energivenlige boliger.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS