Nykredit Mægler, der er kædekontor for ejendomsmæglerkæderne Nybolig og Estate, indgår nu et strategisk samarbejde med Jackie Phillip & Co. Advokatfirma om formidling af fast ejendom på den spanske middelhavskyst og Mallorca.

Når danskere drømmer sig til varmere himmelstrøg og et liv ved den spanske middelhavskyst, vil det fremover være muligt at sætte strøm til den drøm hos både Nybolig og Estate, der tilsammen tæller mere end 300 mæglerforretninger i Danmark.

Nykredit Mægler, der er kædekontor for de 2 mæglerkæder, har nemlig indgået et nyt strategisk samarbejde med Jackie Phillip & Co. Advokatfirma – herunder Jackie Phillip & Co. Real Estate – om formidling af fast ejendom på hele den spanske middelhavskyst og Mallorca, samme områder som Nykredit finansierer i Spanien.

Hos Nykredit Mægler ser man en række spændende synergier ved det nye samarbejde, som rummer helt nye muligheder for danskere med boligdrømme rettet mod Spanien.

- Det er første gang i dansk sammenhæng, at der udrulles et så omfattende og bredt koncept for bolighandel i udlandet, og det er samtidig vores forventning, at det kan blive en god investering for vores kunder, siger Henning Forsberg Jensen, direktør i Nykredit Mægler.

I ejerkredsen hos Jackie Phillip & Co. Real Estate er blandt andet advokat Jackie Phillip (H) og erhvervsmanden Jacob Risgaard, der er kendt som medejer af Coolshop og investor i DR-programmet Løvens Hule.

Advokat Jackie Phillip ser frem til det nye samarbejde.

- Vi samarbejder med både Nybolig og Estate, og vi glæder os over fremover til at kunne hjælpe danskere med at finde den helt rigtige bolig i Spanien. Vi er overbevist om, at det unikke samarbejde vil tiltrække mange købere til det sydspanske boligmarked og Mallorca, siger Jackie Philip, der har beskæftiget sig med ejendomshandel i Spanien siden 2016.

Gennem Nyboligs og Estates tilstedeværelse overalt i Danmark får køberne et professionelt sted at henvende sig, samt hurtig og nem adgang til mere end 10.000 boliger til salg på den spanske middelhavskyst direkte fra kædernes hjemmesider.

Jackie Phillip & Co. Real Estate’s lokale ansatte og samarbejdspartnere vil stå for fremvisning af ejendommene i Spanien. Finansieringen sker i samarbejde med Nykredit, og rådgivningen i samarbejde med Nykredit International, der siden 2003 har ydet lån til boliger i både Spanien og Frankrig med dansk realkredit. Nykredit International opererer fra kontorer i København, Marbella og Palma de Mallorca.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS