Kommunalbestyrelsen i Gentofte Kommune får i aften præsenteret en ny plan for et projekt med 68 boliger fordelt på rækkehuse i 2 etager samt et punkthus i 3 etager ved Charlottenlund Station.

Bonava købte i foråret 2018 et større areal ved Forstbotanisk Have i Charlottenlund med henblik på at opføre 100 boliger i punkthuse på 3-5 etager. Sælger var DSB, og købsaftalen er betinget af, at der vedtages en lokalplan, der muliggør projektet. Det mødte dog markant modstand, og ifølge Berlingske skrev 10.000 borgere under på en protest mod en byggeplanerne.

I samarbejde med Juul Frost Arkitekter har Bonava nu skitseret et nyt projekt for grunden, og det bliver i aften behandlet af kommunalbestyrelsen, som rykker ud i Rådhushallen af hensyn til den store interesse for projektet.

NB! Lyngby: De store projekter. Konferencen afholdes d. 21. maj 2019.

Det nye projekt består af af rækkehuse i 2 etager med 33 private boliger på mellem 124 og 160 kvm ud for Forstbotanisk Have og en almen etageboligbygning i 3 etager i ejendommens nordlige del ud for den offentlige parkeringsplads og den bagvedliggende Charlottenlund Skov.

Den almene etagebebyggelse skal efter planen rumme 15 famileboliger på hver 50 kvm og 20 ungdomsboliger på hver 38 kvm.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS