Den københavnske erhvervsmægler får som ny formand Niels Jørgensen fra Lego-koncernen og tidligere topchef for spiludvikleren IO Interactive.

Efter 7 år i bestyrelsen for mæglervirksomheden Lintrup & Norgart sætter direktør Niels Jørgensen sig i formandsstolen. Han blev uddannet som jurist som 24-årig og har siden 2013 været Vice President i Lego-koncernen. Inden var han en årrække finansdirektør og senere topchef i IO Interactive, der satte Danmark på computerspil-verdenskortet med Hitman, som også er filmatiseret. I IO Interactive-tiden mødte han Lintrup & Norgart, da den voksende spiludvikler skulle have nye lokaler.

- Lintrup & Norgart er en virksomhed med gode og sunde værdier, som medarbejderne også udlever. Det sætter kunderne rigtig stor pris på, og derfor har virksomheden oparbejdet en mangeårig trofast kundekreds – og der kommer hele tiden nye kunder til. Det er meget sjældent, at firmaet mister en kunde. Som ny formand ser jeg frem til vores strategiproces; den nuværende strategi løber til og med 2019, men vi har nået de langsigtede omsætningsmål flere år før tid – blandt andet i kraft af en udvidet palet af ydelser og rådgivning, siger Niels Jørgesen.

De senere år har Lintrup & Norgart udbygget sit oprindelige speciale, kontorudlejninger i Storkøbenhavn, med at formidle salg af investeringsejendomme. Og partner og administrerende direktør Stig Lintrup er glad for, at Niels Jørgensen har takket ja til formandsposten.

NB! Kontorudvikling: Kontorer i det digitaliserede arbejdsmarked. Konferencen afholdes d. 18. juni 2019.

- De senere år har vi internt udbygget virksomhedens kompetencer ved at ansætte flere tunge profiler fra ejendomsbranchen, og derfor har vi i bestyrelsen brug for erfarne kræfter, der kan supplere med strategisk og forretningsmæssig indsigt. Her kan Niels Jørgensen i høj grad bidrage med sin store erfaring og sit solide overblik, ikke mindst, når vi skal lægge ny strategi, siger Stig Lintrup.

Niels Jørgensen har en fortid som elitespiller i håndbold og har fremhævet tidligere landsholdstræner Ulrik Wilbek som et ledelsesforbillede. Og så kan Niels Jørgensen drøfte ledelse og forretning med sin bror, Morten Hübbe, der er topchef i forsikringskoncernen Tryg. Niels Jørgensen er opvokset i Brønshøj, men bor i dag med sin hustru og parrets to børn på seks og tre år i Paris som del af Lego-jobbet, hvor han er landechef for Frankrig, Spanien og Portugal.

Hos Lintrup & Norgart er Mikkel Primdal Kæregaard samtidig indtrådt i bestyrelsen. Han er både partner og bestyrelsesformand i det store advokathus Horten. Derudover er partnerkredsen repræsenteret i bestyrelsen af Susan Hellner Lintrup. De øvrige partnere er grundlæggerne Stig Lintrup og Jesper Norgart samt Peter Back og Thomas Wenzell Olesen.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Fremtidens betonbyggeri