Fra den 2. april 2024 bliver der travlt i opgangene i KFI’s nyopførte ejendom ud til Toftegaards Plads i Valby. Samtlige 77 lejligheder er lejet ud, her godt halvanden måned før den første mulige indflytningsdato.

”Vi er meget stolte af allerede nu at kunne melde alt ”udsolgt”. Vi har selv siddet for bordenden i udviklingen af ejendommen og også selv stået for hele den
praktiske del af udlejningen - lige fra udviklingen af hjemmesiden www.toftegaardsplads.dk til præsentation af boligerne og udfærdigelse af lejekontrakter.

Vi kommer også selv til at stå for administration, drift og vedligehold af ejendommen ”, siger Terje List, der er adm. direktør i KFI. Lejlighederne er på 70-143 kvm, fordelt på 2 til 5 værelser.

Ejendommen byder blandt andet på fællesarealer som gårdhave med sandkasse, bænkearrangementer med grillplads samt et fitnessrum for beboerne.
Den godt 10.000 kvm store ejendom ligger på hjørnet af Vigerslev Allé og Gl. Køge Landevej ud til Toftegårds Plads. Udover de 77 lejelejligheder indeholder den en MENY-butik i stueplan, som åbner den 15. marts 2024.

KFI har samtidig erhvervet 11 erhvervslejemål i stueplan i to naboejendomme, hvor der blandt andet ligger en REMA 1000 og en Netto.

 


Boligudvikling i København frem til 2030

Afholdes 4. juni 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Københavns befolkning vokser og samtidigt kommer der flere og flere singlehusholdninger. I 2023 udgør singlehusholdninger således hele 47,54 procent af alle husstande i Hovedsstadsområdet og alt i alt
ventes byen at vokse med knap 100.000 personer frem mod 2050,…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS