Rambøll Fonden har udpeget Claus Valentin Hemmingsen som ny bestyrelsesformand for Rambøll Gruppen. Han afløser Jeff Gravenhorst, der har valgt at fratræde efter 9 år på posten.

Han er en af dansk erhvervslivs sværvægtere og en erfaren bestyrelsesformand. Claus Valentin Hemmingsen, tidligere viceadministrerende direktør for A.P. Møller - Mærsk og topchef for energidivisionen, er ny bestyrelsesformand for Rambøll Gruppen, hvor han har været næstformand gennem det sidste år.

Helle Østergaard Kristiansen, administrerende direktør for det internationale energihandelshus Danske Commodities, træder samtidig ind som næstformand i Rambølls bestyrelse.

”Rambøll er en virksomhed med en lang historie og stærke værdier, et ekstremt stort potentiale og en klar strategi, der viser en tydelig vej fremad for, hvordan virksomheden skal bidrage til at drive en bæredygtig forandring for kunder og samfund. Derfor er jeg både glad og stolt over den tillid, som
Rambøll Fonden og bestyrelsen har vist mig.

Som global rådgivningsvirksomhed inden for bæredygtighed og grøn omstilling står Rambøll over for en stor og vigtig opgave med at bidrage til at
skabe en mere bæredygtig verden. Jeg ser meget frem til arbejdet med at understøtte Rambøll i at eksekvere på strategien og dette vigtige arbejde i et tæt og åbent samarbejde med ledelsen, Rambøll Fonden og den øvrige bestyrelse,” siger Claus Valentin Hemmingsen.

Formand for Rambøll Fonden, Robert Arpe, siger: "Vi byder Claus Valentin Hemmingsen velkommen som formand for Rambøll Gruppens bestyrelse. Claus
har et internationalt udsyn, dybdegående forretningsforståelse og er en stærk leder for den videre strategiske udvikling af Rambøll Gruppen som en global rollemodel og partner for bæredygtig forandring. Med sin store erfaring i de muligheder fondsejerskab giver, ser Rambøll Fondens bestyrelse
frem til at samarbejde med Claus og Rambøll Gruppens bestyrelse om at udvikle virksomheden i overensstemmelse med vores stærke formål og værdier og udvide vores geografiske tilstedeværelse."

Han fortsætter: ”Jeg vil samtidig sige mange tak til Jeff Gravenhorst for hans 13 år som medlem af Rambølls bestyrelse, de sidste ni som formand. Gennem Jeffs tid som formand er Rambøll fordoblet i størrelse og er for alvor blevet en global virksomhed, der i dag henter 75 procent af sin omsætning uden for Danmark. Det skyldes ikke mindst Jeffs visionære lederskab som formand, hans stærke værdier og meninger og hans skarpe fokus på at skabe en bestyrelse, der skaber ægte værdi for Rambøll.”


Den nye Planlov KURSUS

Afholdes 10. december 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Kursusbeskrivelse

Den nye Planlov - Lov nr. 1790 af 28. december 2023 er nu vedtaget.

Ændringerne i planloven vedr. bl.a:

  • Krav om strategisk planlægning for bymidter
  • Mulighed for planlægning for 0 parkeringspladser:
  • Ændringer §…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS