I åbningsugen oplevede Albertslund Centrum en stigning på hele 20 procent i forhold til året før. 20.000 kunder valfartede til den nyåbnede Vestegnens Bazar i Albertslund Centrum.

Den 21. august slog Vestegnens Bazar dørene op i Albertslund Centrum. Interessen for Centrums nyeste tilflytter har været stor, lyder det fra Citycon, der ejer butikscentret.

– Albertslund Centrum er et knudepunkt for det lokale handelsliv. Det ses tydeligt på den store interesse, som vi møder hos alle de borgere, der dagligt bruger centeret og dets muligheder. Åbningssuccesen for Vestegnens Bazar er et godt eksempel på den opbakning, siger Jacob Bannor, Asset Manager Denmark, Citycon.

Udover den nyåbnede Bazar får Albertslund Centrum også snart en ny slagterforretning. Fiskehandleren Fiske-Rytteren har nemlig overtaget lokalerne fra den tidligere Albertslund Slagter, og har planer om at åbne en ny slagter i oktober.

Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter. Kurset afholdes den 28. maj 2024.

– Centrum bliver ved med at udvikle sig til gavn og glæde for dem, som bor i og omkring Albertslund. Flere har efterspurgt et nyt sted de kunne handle deres slagtervarer. Derfor er vi glade for, at Centrum også fremadrettet kan tilbyde det, siger Jacob Bannor.

I slutningen af februar 2023 godkendte Albertslund Kommune en ny masterplan for Albertslund Centrum. Masterplaner bliver grundlaget for en omfattende modernisering og udvidelse af bymidten.

Lige nu er forberedelserne i gang til en mere detaljeret plan, som forventes at blive udarbejdet i 2024. Albertslund Centrum blev bygget som et af Danmarks første butikscentre i 1965. Citycon overtog centret i 2012.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032