Innovater gennemfører organisationsændringer og ansætter nye medarbejderejere.

I maj 2024 kunne Innovater offentliggøre en udskiftning i ejerkredsen og en samtidig kapitaltilførsel på knap 50 millioner kr.

I forlængelse heraf og som et led i firmaets strategi om at udnytte mulighederne i de forskellige segmenter bedst muligt vil Innovater pr. 30.06.2024 foretage følgende organisationsændringer:

Peter Søgaard udnævnes til adm. direktør for Innovater.

Peter Søgaard er 44 år og har arbejdet med ejendomsudvikling hele sit arbejdsliv. Han blev ansat hos Innovater for snart 14 år siden og har været ansvarlig for aktiviteterne i Øst sammen med Mahad Farah. Nu overtager han CEO-posten fra Morten, der udtaler: ”Jeg er utrolig glad for, at Peter har sagt ja til at overtage direktørstolen i Innovater. Peter er Innovatermand helt ind til benet, og med hans personlighed, overblik og kompetencer vil selskabet være i trygge hænder på den rejse, vi skal fortsætte sammen”.

Mahad Farah udnævnes til direktør for Innovater Melius.

Mahad Farah er 43 år og har været ansat hos Innovater i 13 år og har sammen med Peter stået for aktiviteterne på Sjælland. Mahad er ”arkitekten” og den store drivkraft bag aktiviteterne i Melius, der har fokus på i tæt samarbejde med de almene boligforeningers afdelinger at revitalisere og byudvikle de mange spændende områder, som vores velfungerende almene boligsektor råder over.

Andreas Bagunck udnævnes til udviklingsdirektør hos Innovater.

Andreas Bagunck er 35 år og har været ansat hos Innovater i 13 år som Mahad. Andreas har i hele sin tid hos selskabet arbejdet ud fra Aarhus, startende med retailprojekter voksende til ansvaret for udvikling af selskabets største bolig- og kombinationsprojekter i Jylland og på Fyn. Fremadrettet vil han have ansvaret for samtlige udviklingsaktiviteterne, hvor strategien for Innovater A/S vil fokusere mod en
endnu tydeligere segmentopdeling af vores udviklingsområder.

Morten Lykke fortsætter i Innovater som direktør, Joint Ventures og Investor Relations.

Morten Lykke har været med til at stifte selskabet i 2008 og har siden 2010 haft ansvaret som CEO. Med denne ændring vil Morten Lykke fremadrettet arbejde med sit store netværk inden for finansierings- og investorfronten på tværs af Innovater A/S og Innovater Melius.

”Vi udskiller Meliusi et særskilt selskab, Innovater Melius, for dels at styrke profilen og signalere, at vi dedikerer ressourcerne til en utrolig spændende og interessant pipeline indenfor samarbejdet med de almene boligselskaber. Med udskillelsen af Innovater Melius under Mahads ledelse og Andreas’ udnævnelse til Udviklingsdirektør, får vi implementeret vores udviklingskompetencer på tværs af organisationerne samt opnår en skarpere profil mellem Melius og Innovater.

Peter, Mahad og Andreas er tre gode kollegaer og venner, som jeg har arbejdet utrolig tæt sammen med, helt tilbage fra da Innovater var en startup virksomhed, så det glæder mig enormt meget”, slutter Morten Lykke.

I samme proces kan ejerkredsen med tilsvarende stor glæde meddele, at Peter, Mahad og Andreas har takket ja til et tilbud om at blive medejere af selskabet, hvor de i Q3 2024 vil overtage en samlet ejerandel på 20 procent af Innovater Group.

”At vi har fået 3 så stærke kulturbærere og dedikerede kollegaer med ind i vores nye ejerkreds gør mig virkelig glad. Og at det netop er til Peter, Mahad og Andreas, vi sælger en aktiepost, er bestemt ikke en tilfældighed, da de alle besidder unikke kompetencer for virksomheden. Jeg ser meget frem til vores samarbejde på ejerkredsniveau”, siger Finn Birkjær, medejer i Innovater.

 


Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Afholdes 28. november 2024

Klokken 09.00 - 13.05

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Højhusbyggeriet boomer i Danmark for tiden. Højhuse kan ud over at være vartegn for byen også være en del af løsningen for de store byer, der har problemer med pladsmangel, samtidig med at flere og flere mennesker ønsker at bo i centrum.

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne