Specktrum, der er drevet af søstrene Kristina Laura Damgaard Laursen og Anne Augusta Damgaard Laursen, åbner sin første fysiske butik på Strøget.

Selvom nogle lokaler står tomme, når man går en tur ned langs strøget i Aarhus, er der stadig interesse efter butikker, hvilket den nyeste lejeaftale på Søndergade 68 beviser.

Trine Freno Muurholm, Senior Certified Commercial Real Estate Advisor hos Colliers, har rådgivet i forbindelse med udlejningen af ejendommens stueetage og førstesal, der rummer både butik og kontor på næsten 700 kvm i alt. Selve butikslokalet er på ca. 400 kvm.

Lejeren Specktrum, der åbner sin første fysiske butik, er kendt for moderne og minimalistisk boliginteriør, som bl.a. forhandles i Salling. Indtil nu har de to søstre primært opereret online, siden de grundlagde virksomheden i 2021. 

”Vores nye butik er designet til at være et kreativt frirum, hvor man kan komme og opleve vores designfilosofi i praksis. Med butikken ønsker vi at give vores kunder mulighed for at udforske og blive inspireret af vores designunivers. Vi ønsker at sætte rammerne for de gode oplevelser med spændende events og kundearrangementer i kalenderen, hvor vi både præsenterer vores kollektioner og tilbyder eksklusive shoppingoplevelser,” fortæller Kristina Laura Damgaard Laursen.

Udlejningen understøtter ifølge Trine Freno Muurholm, at interessen for butikslejemål i Aarhus fortsat er til stede. Specktrums indtog på Strøget indikerer, at nye og spændende koncepter stadig ser muligheder og potentiale i at etablere sig i hjertet af Aarhus.

"Tomgangen på Strøget bliver ofte fremhævet i medierne, så når en ny butik nu åbner, er det en vigtig nyhed at sprede. Derudover vil Specktrum blive et stort bidrag til Strøget i Aarhus, da det er en butik, vi ikke har set før i byen" fortæller Trine Freno Muurholm.


Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Afholdes 3. december 2024

Klokken 09.00 - 12.35

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Tiden er løbet fra mange centrale byrum og gågader. Butikkerne står tomme og folk finder andre steder at færdes og handle i. Det har fået flere byer til at satse på revitalisering af bymidter og de centrale handelsgader.

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne