I alt 11.800 kvm boliger i Aarhus C er kommet på lokale hænder efter i en årrække at have være ejet af NREP. CBRE har formidlet salget af de 152 ejerlejligheder i Vestervang til lokal investorgruppe.

152 ejerlejligheder i Vestervang lige ud til Botanisk Have i Aarhus er blevet solgt til en lokal investorgruppe. Det er CBRE, der har formidlet salget og rådgivet sælgerne. Hidtil har ejerlejlighederne været ejet af det nordiske ejendomsinvesteringsselskab NREP.

Salget af porteføljen er ifølge CBRE en indikator på, at der fortsat er interesse for gode ejendomme og ejendomsporteføljer på trods af de senere års prisstigninger og den markante tilvækst af nyopførte ejendomme.

- Vi oplever, at der er rigelig likviditet hos investorerne, der fortsat anser ejendomsmarkedet som et attraktivt område at placere investeringsmidler. Det er salget af boligerne i Vestervang et godt eksempel på, siger afdelingschef hos CBRE Aarhus, Morten Nøhr.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. november 2019.

For CBRE har det været afgørende at levere et gennemarbejdet materiale til køberne, der belyser alle aspekter, så det på den baggrund har været gennemsigtigt og smidigt for investorerne og deres bagland at forholde sig til købsmuligheden.

- Indkøberne er naturligvis opmærksomme på de signaler, man opfanger i markedet. Det stiller krav til et seriøst, veldokumenteret salgsmateriale og et professionelt samarbejde, der gør det nemmere efterfølgende få et køb godkendt af baglandet, siger Morten Nøhr fra CBRE Aarhus.

Vestervang, der er tegnet af Friis & Moltke, består af i alt 950 boliger og er opført mellem 1967 og 1986. Byggeriet ligger attraktivt med udsigt over enten byen eller Aarhus bugt.

De lokale investorer er blevet rådgivet af Vidar Ejendomme.

- Med sin fantastiske beliggenhed i store grønne områder i Aarhus C og ejendomme, der er tegnet af Friis & Moltke, er Vestervang et ikonisk byggeri, der altid vil være attraktivt for lejere og ejere, siger Lars Horst Petersen, direktør i Vidar Ejendomme.

Investorgruppen er desuden blevet rådgivet af DLA Piper og PwC.

Ejendommen er solgt i en selskabshandel, og parterne ønsker ikke at oplyse prisen.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS