En markant produktionsejendom på 16.203 kvm  Esbjerg har netop skiftet hænder.

Det oplyser partner og erhvervsmægler Martin Lind Bachmann fra Nordicals Esbjerg, der har formidlet salget.

6 lokale erhvervsfolk overtager markant fabrikskompleks, som i mange år har været en hjørnesten i Esbjergs industrihistorie. Bag salget står amerikansk selskab, der forbliver som lejer i en mindre del.

Den nye ejer er et selskab stiftet af seks lokale erhvervsfolk, som 15. juli overtager den 16.203 kvm store industriejendom på Falkevej 2 og 8 i Kjersing.

Bag salget står den amerikanske industrikoncern Babcock & Wilcox, der forbliver som lejer i en mindre del af fabrikskomplekset, som i mange år har været en hjørnesten i Esbjergs industrihistorie.

”Historien, den store bygningsvolumen kombineret med en international handel mellem en amerikansk sælger og et dansk selskab med lokale erhvervsfolk gør, at det på alle måder har været en interessant opgave at løse,” siger Martin Lind Bachmann fra Nordicals Esbjerg.

Specialisten i industriel skorstensbygning Avantea bliver ankerlejer i industriejendommen, hvor der er mulighed for at leje kontorareal.

Falkevej 2 og 8 – med et grundareal på 72.452 kvm – ligger i det attraktive industri- og erhvervsområde i Kjersing Syd med gode adgangsforhold for tung trafik.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS