Nordicals og Exometric, der er en del af NRGi-koncernen, vil dele data og samarbejde om en række rådgivningsydelser.

Deling af data er fundamentet for det nye partnerskab, hvor Nordicals og Exometric vil dele viden inden for fast ejendom og byudvikling. Sammen vil parterne give investorer og udviklere indsigt i ejendomsmarkedet ned på lokalt byniveau i hele landet – lige fra afkast og leje til danskernes præferencer og forventninger relateret til boliger og fast ejendom.

Ud over deling af data vil Nordicals og Exometric samarbejde om konkrete rådgivningsydelser. Det vil for eksempel være med markedsanalyser og potentialevurderinger af eksisterende eller planlagte ejendomsprojekter og byområder i hele landet.

Sådan gør vi havnen til dynamisk byområde. Konferencen afholdes den 11. januar 2024 på Scandic Copenhagen.

- Med den nye finansielle virkelighed og bæredygtige omstilling er investorernes øjne blevet endnu mere rettet mod den gode investeringscase bygget på et solidt datagrundlag, for eksempel hvordan en ejendom matcher kravene i ESG og behovene hos målgruppen. Og det er netop velunderbyggede investeringscases, vi kan levere med det nye videnspartnerskab, fortæller Erik Andresen, administrerende direktør i Nordicals.

Exometric gennemfører løbende interview med borgerne i alle landets kommuner. I kombination med Nordicals lokale netværk og indsigt i borgernes præferencer og betalingsevne i de enkelte kommuner, vil parterne afdække potentialerne for investering i- og udvikling af det byggede miljø.

- Der er i de seneste år kommet et stort behov for grønne tiltag i den eksisterende ejendomsmasse samt i udviklingen af nye boliger, og det er vigtigt at den fremtidige by- og boligudvikling sker med fokus på klimamæssig, social, og økonomisk bæredygtighed. Den rådgivning vi i fællesskab vil kunne tilbyde, vil på det område kunne bidrage til et godt beslutningsgrundlag for ejendomsinvestorerne i hele Danmark, udtaler Nikolaj W. Pfeiffer, direktør i Exometric.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS