Den nordiske forvalter af ejendomsfonde Niam har indgået aftale om at købe 100 procent af anparterne i ejendomsforvalteren Futurum, som i dag beskæftiger omkring 25 medarbejdere.

Det Fredericia-baserede Futurum bliver overtaget af det Niam ejede Nordhusene Holding, og Futurum vil blive fuldt integreret i Nordhusene-platformen, som ejer og driver 2.300 lejeboliger. Klaus Hansen og Kim Kjærholm vil fortsætte i ledende positioner i Nordhusene-koncernen, som forventes at skulle udbygges yderligere over de kommende år.

Sælgerne er Artha Kapitalforvaltning og de to oprindelige stiftere Klaus Hansen og Kim Kjærholm.

Vi er utrolig glade for at have fået muligheden for at overtage Futurum. Vi har arbejdet med folkene fra Futurum igennem de sidste par år og har oplevet på første hold, hvordan de er gået helhjertet ind i alle opgaver, både store og små. Den ærekærhed omkring ens arbejde og den måde de håndterer deres lejere på, det er en værdi vi deler i Niam og ønsker at bygge videre på i Nordhusene, udtaler Jacob de Lichtenberg, landechef i Niam.

Futurum vil i den kommende tid skifte navn til Nordhusene og vil overtage administration, drift og fortsat udvikling af Nordhusenes ca. 2.300 boliger.

- Vores boliger i Nordhusene er i dag administreret eksternt af flere gode samarbejdspartnere, men fremover vil vi samle det hos Klaus, Kim og alle vores nye kollegaer i Fredericia. Ved at samle administrationen og driften af vores boligportefølje tror vi på, at vi i endnu højere grad får kontrol over vores produkt og at vi således over tid kan forbedre kundeoplevelsen, forklarer Jacob de Lichtenberg, landechef i Niam.

Grundlæggerne af Futurum ApS Klaus Hansen og Kim Kjærholm ser også gode muligheder med det nye samarbejde:

- Vi blev selvfølgelig meget beæret over Niam’s interesse for Futurum og her - efter en grundig salgsproces - er vi nu yderst tilfredse med, at vi er lykkedes med at finde frem til en rigtig god aftale for ejere, medarbejdere og ikke mindst vores nuværende kunder, der ikke vil opleve en forandring i vores ydelser. Derudover vil Niam og Nordhusene medvirke til en sund udvikling af Futurum, hvor vi kan blive mere tydelige om de værdier som Futurum er bygget på og hvor vi ikke er eksponeret overfor transaktionsmarkedet. Samtidig vil vi blive mere tydelige i markedet og det forpligter endnu mere. Det er en udfordring som vi vil frem til, udtaler Klaus Hansen og Kim Kjærholm, stifterne af Futurum.

Hos Artha Kapitalforvaltning, som har bidraget til Futurums udvikling via et direkte ejerskab i de sidste 3 år er man også tilfredse med handlen:

-Vi har haft tre rigtig gode år som medejer af Futurum, som efter vores mening er den klart bedste Property Manager på markedet. Vi er meget tilfredse med, at det netop er Niam der kommer ind som ny ejer, idet vi er overbeviste om, at Niam vil drive Futurum fornuftigt videre under Nordhusene-brandet. Vi vil også efter frasalget være kunder i Nordhusene og vil arbejde tæt sammen med virksomheden bl.a. i Artha Ejendomme og Artha Jordbank. Vi ser meget frem til at fortsætte det fortrinlige samarbejde, der har været med alle de gode folk i Futurum,” udtaler Jan Severin Sølbæk, adm. direktør og grundlægger af Artha., siger Jan Severin Sølbæk hos Artha Kapitalforvaltning.


Boligudvikling i København frem til 2030

Afholdes 4. juni 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Københavns befolkning vokser og samtidigt kommer der flere og flere singlehusholdninger. I 2023 udgør singlehusholdninger således hele 47,54 procent af alle husstande i Hovedsstadsområdet og alt i alt
ventes byen at vokse med knap 100.000 personer frem mod 2050,…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked