Svenske Niam har indgået aftale om køb af 2 ejendomskomplekser beliggende henholdsvis i Silkeborg og Ans, nord for Silkeborg, omfattende ialt 73 rækkehusboliger.

Begge ejendomme vil indgå i Niams danske datterselskab Nordhusene. Sælgeren er GMB Ejendomme. Det skriver Niam i en pressemeddelelse.

"Vi er glade for at have erhvervet de 73 kvalitetsrækkehuse. Ejendommene ligger i et vækstområde af Danmark, hvor vi i forvejen har flere boligejendomme. Vi mener, at begge ejendomme passer godt ind i vores portefølje, som har fokus på kvalitetsboliger med interessante udearealer”, siger Jacob de Lichtenberg, Country Manager Danmark i Niam.

Siden 2020 har Niam investeret i en boligportefølje i Danmark med det formål at skaffe billige boliger til almindelige mennesker i hele landet under navnet Nordhusene. Med dette opkøb fortsætter Niam med at udvide sin Nordhusene-platform, som nu omfatter 2.347 boliger i og omkring Danmarks vækstbyer. Porteføljen lægger vægt på kvalitetsboliger, bæredygtighed, bekvemme beliggenheder og fleksibiliteten ved lejebolig.

René Birchs GMB Ejendomme er blevet ramt af en nedtur, der har bevirket flere konkurser inden for selskabet.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS