Gennem de seneste 7 år har svenske Niam opkøbt danske ejendomme for 15 milliarder kr., og nu tilføjes 4 fuldt udlejede kontorejendomme på Jupitervej i Kolding til porteføljen.

En af de mest aktive investorer i provinsen lige nu er Niam, som på 7 år har købt danske ejendomme for 15 milliarder kr. Først var Storkøbenhavn i fokus, men inden for det seneste år er opkøbene især sket i provinsen. Senest har Niam den 1. april 2018 overtaget 4 kontorejendomme på Jupitervej 1, 2, 4 og 6 i Kolding.

Kontorejendommene, der er opført af NCC i perioden 2003-2009, har et samlet udlejningsareal på 21.000 kvm og er fuldt udlejede til blandt andet Velux, Vattenfall, Niras, Kuben, LM Windpower, Norriq og AON.

NB! Kolding: De store projekter. Konferencen afholdes d. 26. februar 2019.

- Vi er meget tilfredse med at udvide vores portefølje med nogle af de bedste kontorejendomme i det dynamiske Trekantsområde, siger Kristian Krogh, landechef for Niam i Danmark.

- Med kombinationen af ejendomme og lejere af høj kvalitet samt en beliggenhed ved et vigtigt motorvejsknudepunkt, så ser vi det som en solid og fremtidssikret investering, tilføjer han.

Ejendommene er erhvervet fra konsortier af private investorer og har været administreret af Holmsberg Ejendomme fra Odense. Handlen er formidlet af Sadolin & Albæk.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked