M. Goldschmidt koncernen har overtaget det 4.613 kvm store Kokkedal Slot i Hørsholm.

I dag fungerer Slottet som hotel og konferencested og vil fremover tillige kunne tilbyde eksklusive ophold for individuelle rejsende, når Slottets a la carte restaurant og ikke mindst den nye Spa åbner.

Sælgeren er Kjær & Lassen, der overtog slottet i 2007 og har efterfølgende totalrenoveret den 4.613 kvm stor bygning for 85 millioner kr. Desuden blev der opført 2 nye bygninger ved slottet.

Kokkedal Slot ligger på en 27.473 kvm stor grund med et parkanlæg.

Det er således Mikael Goldschmidt og hans koncern, der fremover skal stå bag driften af Slottet. ”Kokkedal Slot er for mig en helt unik ejendom med en spændende historie, beliggende i de smukkeste naturskønne omgivelser. Jeg ønsker, at Kokkedal Slot bliver et af de bedste og mest attraktive overnatningssteder i Danmark med stor fokus på kvalitet og på oplevelser, ganske som de royale omgivelser lægger op til.” udtaler Mikael Goldschmidt.

Slottet og de øvrige tilknyttede ejendomme står i dag gennemgribende renoverede. Til sommer forventes indretningen ligeledes at være færdiggjort, nøje afstemt med Slottets arkitektoniske periode. Her vil Slottet kunne tilbyde overnatning i 62 enestående værelser med komfort efter moderne standarder og forventninger, kombineret med Slottets mere end 250 års historie.

Michael Telling er udnævnt til direktør for Slottet.

NB Den 21. marts 2013 afholder ByensEjendom en konference om "Udvikling og investeringer i hoteller 2013-2017".

NB! ByensEjendom inviterer 1.000 ejendomsaktører til Nordens største ejendomsevent - COPSUM 2013, den 29.5. - 30.5. 2013.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS