Køges borgmester Flemming Christensen forventer, at byen i de kommende år vil få 10.000 nye arbejdspladser, mens kommunen vil vokse med 5.000 indbyggere. Overalt i byen bygges og graves der for at skabe plads til væksten.

I Køge udvikles en ny erhvervshavn, et nyt supersygehus, 2 store, nye boligområder og en ny campus. Samtidig udvides Skandinavisk Transport Center og Køge Bugt Motorvejen, mens Banedanmark anlægger en dobbeltsporet jernbane mellem København og Ringsted.

Byggeaktivteten er historisk høj i kommunen, og over de kommende år forventes byen ifølge borgmester Flemming Christensen at få tilført 10.000 nye arbejdspladser.

NB! Byudvikling i Køge til 23 milliarder. Konferencen afholdes d. 3. marts 2016.

– Det skulle være mærkeligt, hvis en god del af dem ikke skulle være interesseret i at slå sig ned og blive nye borgere i kommunen. Ejendomsmæglerne melder allerede om stor interesse, blandt andet fra dem, der ved, de skal arbejde på det nye sygehus. Inden for de næste år skønner vi, at kommunen vokser fra 60.000 til 65.000 indbyggere. Alene sidste år kom der 900 nye borgere, fortæller Flemming Christensen i en artikel, som Danske Kommuner har bragt.

Byens Ejendom har fået lov til at bringe hele artiklen, der er skrevet af journalist Thomas Kokholm med tilhørende fotos af fotografen Camilla Schiøler. Artiklen kan læses her.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter