Kiona, en førende leverandør af åbne, fleksible og uafhængige PropTech-løsninger, og REMA Distribution Danmark, et stort detailbrand med 375 butikker i hele Danmark, har underskrevet en central rammeaftale, der skal muliggøre og højne standarderne for energistyring i REMA Distributionscentre i Danmark.

Den nye aftale fremmer bæredygtig praksis og energieffektivitet på tværs af REMA Distributions aktiviteter i landet.

Partnerskabet mellem Kiona og REMA Distribution er et vigtigt initiativ i begge virksomheders bestræbelser på at gøre bygninger til en del af fremtidens løsninger, på vejen mod et mere bæredygtigt samfund. Den centrale rammeaftale omfatter en omfattende tilgang til energistyring, der inkorporerer banebrydende teknologier, datadrevet indsigt og en fælles forpligtelse til at reducere CO2-fodaftryk.

De vigtigste elementer i aftalen omfatter:


Søren Zilstorff, Teknisk chef i REMA 1000, udtaler: "Dette partnerskab med Kiona stemmer overens med vores værdier. Vi mener, at virksomheder har en afgørende rolle i opbygningen af en mere bæredygtig fremtid, og dette samarbejde understreger vores engagement i dette. Vi er imponerede over Kionas EMS-platform, som passer godt til vores behov. Den åbne platform giver os mulighed for at forbinde forskellige brikker i vores puslespil til Kiona EMS, og dermed skræddersy platformen efter vores behov."

"Vi er begejstrede for at samarbejde med REMA Distribution om dette projekt. Ved at kombinere Kionas ekspertise inden for bæredygtige energiløsninger med REMA Distributions engagement i at forbedre deres energistyring og -rapportering, sigter vi mod at sætte nye standarder for energistyring i Danmark og bidrage til branchens bredere bæredygtighedsmål, ved gøre bygninger til en del af løsningen", siger Claus Johansen, Head of Business hos Kiona Danmark.


Logistik og industri - fart på nye muligheder

Afholdes 5. september 2024

Klokken 09.00 - 12.35

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Efterspørgselen efter moderne lager-, logistik- og produktionsfaciliteter ligger fortsat højt. Dette medfører stigende priser og en meget lille tomgang i de bedste ejendomme, da virksomhederne søger plads til øget nethandel, optimering af forsyningslinjer og…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS