JYSK åbner butik nummer 113 i Danmark, men den er ikke, som JYSK-butikker er flest. Med sine 515 kvm salgsareal adskiller butikken sig fra en almindelig JYSK-butik, der har omkring 1.200 kvm salgsareal.

JYSK vil være tættere på sine kunder i de danske storbyer, og derfor har den internationale boligindretningskæde været nødt til at tænke ud af boksen.

Det er nemlig en udfordring at finde lejemål i storbyerne, der kan huse de normale JYSK-butikker. Derfor er det heller ikke en helt almindelig butik, der torsdag 21. marts åbner på Borgergade 27 i hjertet af København. Butikken på Borgergade åbner i Irmas gamle lokaler, og interessen er stor.

“Det bliver en mindre butik, men den har stort potentiale. Vi vil gerne gøre det endnu lettere for kunderne i storbyen at handle i JYSK, så vi har udfordret vores normale koncepter og samlet alt det bedste fra JYSK i et slags minikoncept,” fortæller Bo V. Andersen, Country Director i JYSK Danmark.

Med sine 515 kvm salgsareal adskiller butikken i Borgergade sig fra en almindelig JYSK-butik, der har omkring 1.200 kvm salgsareal.

Trods butikkens mindre størrelse vil sortimentet stadig være stort, og hvis der er noget, man savner i butikken, er det stadig muligt at bestille det til afhentning eller hjem til sig selv, enten direkte i butikken eller online på JYSK.dk.

Det er allerede et koncept, man har haft succes med i JYSK-butikken, der åbnede på Frederiksberg tilbage i oktober, der ligesom den i Borgergade er en “minibutik”.

“Det er gået over al forventning. Feedbacken fra kunderne har været, at de ikke oplever forskel i forhold til en almindelig størrelse butik, fordi vi stadig har rigtig mange af varerne. Nu er de bare udstillet i andre inspirerende miljøer, og det har kunderne været virkelig glade for,” fortæller Lukas Gotsæd, der er butikschef for butikken på Frederiksberg og ligeledes bliver butikschef for butikken i Borgergade.

“Der er allerede flere, der har spurgt, om den ikke snart åbner. Selvom der kun er nogle kilometer til den nærmeste JYSK-butik, så betyder det meget for kunderne, at JYSK kommer endnu tættere på,” fortæller Lukas Gotsæd.

Der venter endnu en åbningsfest den 28. juni i år. Her udvider JYSK nemlig minikonceptet med den tredje minibutik i rækken i Bagsværd.


Den nye Planlov KURSUS

Afholdes 28. maj 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Kursusbeskrivelse

Den nye Planlov - Lov nr. 1790 af 28. december 2023 er nu vedtaget.

Ændringerne i planloven vedr. bl.a:

  • Krav om strategisk planlægning for bymidter
  • Mulighed for planlægning for 0 parkeringspladser:
  • Ændringer §…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS