Med udnævnelsen af 4 nye associerede partnere, sætter JJW Arkitekter nu fart på udvikling af tegnestuens faglige fundament og ydelser.

Med baggrunde som rumdesigner, bygningskonstruktør, Cand. Mag. i Litteraturvidenskab & Moderne kultur og diplomingeniør i bygningsdesign træder 4 nye associerede partnere ind i JJW Arkitekters ledelse for at skabe et bredere fundament for virksomhedens videre udvikling.

Janne Raahauge Dyhr, Syreen Louise Kihm, Martin Oddershede og Nicolaj Gjøg, der alle er rekrutteret blandt virksomhedens kernemedarbejdere, skal med udgangspunkt i deres forskellige faglige kompetencer være med til at styrke JJW Arkitekters fokus på tværfaglig rådgivning.

JJW Arkitekter beskæftiger cirka 60 medarbejdere. Arkitektvirksomheden er ejet af arkitekterne Katja Viltoft, David Ploug og Lars Andersen.

- Med Janne, Syreen, Martin og Nicolaj i ledelsen, udbygger vi JJW Arkitekters faglige fundament med en række tværfaglige kompetencer og styrker dermed vores faglige bredde og position i markedet. Vi har en klar ambition for fremtiden om fortsat at være en tværfaglig og uafhængig arkitektvirksomhed, hvor mange og forskellige fagligheder arbejder tæt sammen om at udvikle morgendagens bygninger. Dette skal selvfølgelig også afspejles i virksomhedens ledelse, så vi bliver ved med at udvikle os og fortsat kan tilbyde vores kunder den rigtige rådgivning, siger partner og bestyrelsesformand Lars Andersen.

- Udvidelsen af partnerkredsen er et naturligt skridt i et rullende generationsskifte i JJW Arkitekter, og i bestyrelsen er vi utroligt glade for, at de fire nye associerede partnere har sagt ja til at blive en del af ledelsen, og vi ser meget frem til at arbejde sammen med dem om den fortsatte udvikling af JJW Arkitekter som uafhængig rådgivervirksomhed med et særligt fokus på det eksisterende byggeri, uddyber han.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. Kurset afholdes den 5. marts 2024.

Syreen Louise Kihm er Cand. Mag. i Litteraturvidenskab og Moderne Kultur fra Københavns Universitet og Master i By- og Boligforhold fra AAU. Hun har været hos JJW Arkitekter siden 2016 - først som akkvisitionsmedarbejder og siden 2022 som akkvisitionschef.

Janne Raahauge Dyhr er uddannet Rumdesigner fra Danmarks Designskole og har været ansat hos JJW siden 2008. Hun har arbejdet med JJW Arkitekters indretnings- og designprojekter, herunder kulturprojekter, design og identitet, arealoptimering, hybride arbejdspladser, bygningsintegreret kunst og facilitering af organisationsforandringer.

Nicolaj Gjøg har en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør og blev ansat hos JJW Arkitekter i 2008. Han er en central faglig kapacitet og projektleder i virksomhedens arbejde med eksisterende byggeri og kontraktstyring.

Martin Oddershede er diplomingeniør i bygningsdesign. Han har talrige efteruddannelser inden for bæredygtighed og har været ansat i JJW Arkitekter siden 2019. Som bæredygtighedschef bidrager han aktivt til at accelerere JJW Arkitekters ansvarlighedsindsats og udmønte de forpligtelser, der følger med at være en B Corp certificeret arkitektvirksomhed.

 


Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Afholdes 31. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.40

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

I juni 2020 kom der nye brandændringer i Bygnignsreglementet. Kurset giver dig den fornødne gennemgang af brandkravene i Bygningsreglementet med alle de nye ændringer i 2019 og 2020. De brandtekniske krav i byggeri kan være komplekse og svært tilgængelige.…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS