Storebrand Nordic Real Estate Fund, SNRE har gennemført fondens første akkvisition med købet af en højkvalitets logistikejendom i Sverige. Investeringen lægger linjen for Storebrands strategiske ekspansion på tværs af ejendomssektoren i Norden.

- Investeringen er en glimrende start, som flugter perfekt med fondens core-plus-strategi. Investeringen markerer lanceringen af vores pannordiske investeringsprogram, og vi er godt positioneret til at øge investeringstempoet i takt med, at markedet udvikler sig, siger Henrik Bastman, porteføljemanager i Storebrand Nordic Real Estate Fund.

Storebrand Nordic Real Estate Fund er baseret på en nordisk core plus-strategi, der geografisk spænder over Sverige, Norge, Danmark og Finland. Strategien, der går på tværs af sektorer, er i øjeblikket fokuseret på logistik- og boligsektoren. SNRE vurderer også mulighederne i kontorsektoren i hovedstadsregionerne.

Investeringsbeslutninger styres af faktorer som indledende afkast, udsigterne til udlejningsvækst, langsigtede strukturelle tendenser og bæredygtighedshensyn. Den nordiske core plus-strategi bygger på Storebrands mangeårige, ledende erfaring med nationalt fokuserede ejendomsinvesteringer i Norge, Sverige og Danmark.

- Den nyerhvervede ejendom er et eksempel på Storebrands ønske om at investere i aktiver, der giver bæredygtig langsigtet værdi. Ejendommen har en strategisk placering i det nordiske transportnetværk og opfylder SNRE strategiens investerings- og bæredygtighedskriterier.

- Vi har fokus på at forbedre aktivets ESG-profil, da vi mener, at dette bidrager til et mere attraktivt risikojusteret afkast over tid. Ejendommen er miljøcertificeret, og i øjeblikket er man i gang med at installere solpaneler på taget, fortæller Henrik Bastman.

Transaktionen skal efter planen afsluttes i marts 2024. Roschier, Svalner og WSP har været tilknyttet Storebrand som rådgivere.


Logistik og industri - fart på nye muligheder

Afholdes 5. september 2024

Klokken 09.00 - 12.35

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Efterspørgselen efter moderne lager-, logistik- og produktionsfaciliteter ligger fortsat højt. Dette medfører stigende priser og en meget lille tomgang i de bedste ejendomme, da virksomhederne søger plads til øget nethandel, optimering af forsyningslinjer og…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS