Nordicals i København har netop formidlet salget af endnu en investeringsejendom – denne gang på Fiolstræde i Indre Bys strøgkvarter. Ejendommen har tidligere været udbudt i markedet, men efter 2 år uden et endeligt salg overgik formidlingen til Nordicals, der lukkede handlen efter blot 2 uger.

Meget atypisk for en ejendom i denne klasse valgte Nordicals på baggrund af ejendommens 2-årige historik på markedet at præsentere sagen på deres website med mere end 16.000 ugentlige besøg. Nordicals var overbevist om ejendommens store potentiale, og derfor blev sagen offentliggjort på nettet.

Ønsket var at sikre en bredere eksponering – særligt over for de potentielle ejendomsinvestorer, som er uden for det umiddelbare investorsegment i København og som ikke kendte ejendommen fra det tidligere 2-årige udbud.

Ifølge Rasmus Eilertsen, Associate Director hos Nordicals i København, var det blandt andet Nordicals stærke markedsføringsplatform, der muliggjorde den succesfulde salgsproces af den 365 kvm store ejendom.

- Vi præsenterede et meget gennemarbejdet salgsoplæg, hvor der var lagt vægt på ejendommens kvaliteter og investeringsmæssige potentiale, siger Rasmus Eilertsen.

NB! Fredede og bevaringsværdige bygninger - regler, løsninge og tilskud. Konferencen afholdes d. 28. maj 2019.

Med en lang track record, dybdegående ekspertviden og stærke analyseværktøjer er Nordicals blandt branchens stærkeste ejendomsrådgivere, der er specialiserede i at forudse markedstendenserne i et højtudviklet investeringsmarked.

- Kombinationen af vores kompetencer gjorde os i stand til at fremhæve ejendommens udviklingspotentialer, hvilket i sidste ende var udslagsgivende for den hurtige og gnidningsfrie handel, uddyber Rasmus Eilertsen.

Ifølge Rasmus Eilertsen markerer handlen, at selv i et aktivt investeringsmarked med høj efterspørgsel kan traditionel webannoncering fortsat være afgørende for et succesfuldt salg.

Nordicals kan ikke oplyse prisen på ejendommen, ligesom mæglerne ikke kan oplyse, hvem køber og sælger er.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS