Illums Bolighus åbner i efteråret 2017 en ny flagskibsbutik i Glasmagasinet i Oslo. Ejendommen gennemgår lige nu en renovering.

Illums Bolighus åbner en flagskibsbutik i GlasMagasinet på Stortorvet i Oslo i efteråret 2017, når en renoveringen af ejendommen er overstået.

Stortorvet Glasmagasin, som ejes af Tirag, der også ejer og driver kæderne Til bords og Rafens, flyttede ind i marts 2015, men flytter ud inden den 1. februar 2017. KLP Eiendom og Stortorvet Glasmagasin har samarbejdet om at finde en ny lejer til lokalerne.

NB! Oslo: Havneutvikling for 90 milliarder. Konferencen afholdes d. 12. maj 2016.

- Det er både en glæde og en forpligtelse at forvalte GlasMagasinet. Aftalen med Illums Bolighus er en vigtig brik i arbejdet med at skabe en fremtidsikret blanding af forretninger, restaurationer og oplevelser, når vi giver GlasMagasinet et løft, siger direktør for forvaltning af butikscentre i KLP Eiendom, Ellen Solberg.

Renoveringen af GlasMagasinet blev sat i gang i 2015, og både 2. og 3. etage i bygningen er lukket i hele renoveringsperioden frem til efteråret 2017. 1. etage og stueetagen er åbne i en del af renoveringsperioden.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i Jylland